Actueel Archief

Goed verlopen 1e toernooidag

19-05-2017

De eerste toernooidag van het Internationaal Marveld Toernooi verliep goed. Er waren leuke wedstrijden met spel op hoog niveau.

De jongens speelden op het scherpst van de snede, wat soms tot blessures leidde. Toch hing er een ontspannen sfeer tussen de teams en ging men plezierig met elkaar om. De opening van het toernooi verliep soepel. Ook prettig was het goede overleg met onder andere teamleiders en scheidsrechters. Het onderlinge respect is zeker voelbaar.

 

Het toernooi staat al jaren bekend om de aanwezigheid van potentieel groot talent. Dit jaar waren er zelfs meer scouts aanwezig dan andere jaren. Het publiek, dat ondanks het weer in grote getale aanwezig was, genoot van de spannende wedstrijden. De teams zijn aardig aan elkaar gewaagd en alles ligt nog open.

 

Morgen verwacht de organisatie opnieuw dat het een mooie dag wordt met enerverend voetbal. Zij nodigt u dan ook van harte uit ook dan aanwezig te zijn.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.