Actueel Archief

Goed verlopen 1e toernooidag

19-05-2017

De eerste toernooidag van het Internationaal Marveld Toernooi verliep goed. Er waren leuke wedstrijden met spel op hoog niveau.

De jongens speelden op het scherpst van de snede, wat soms tot blessures leidde. Toch hing er een ontspannen sfeer tussen de teams en ging men plezierig met elkaar om. De opening van het toernooi verliep soepel. Ook prettig was het goede overleg met onder andere teamleiders en scheidsrechters. Het onderlinge respect is zeker voelbaar.

 

Het toernooi staat al jaren bekend om de aanwezigheid van potentieel groot talent. Dit jaar waren er zelfs meer scouts aanwezig dan andere jaren. Het publiek, dat ondanks het weer in grote getale aanwezig was, genoot van de spannende wedstrijden. De teams zijn aardig aan elkaar gewaagd en alles ligt nog open.

 

Morgen verwacht de organisatie opnieuw dat het een mooie dag wordt met enerverend voetbal. Zij nodigt u dan ook van harte uit ook dan aanwezig te zijn.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.