Actueel Archief

Gustavo Almeida vertelt……..

19-05-2017

De magneetjes schieten over het bord bij de Brazilianen in de rust van Grol – Red Bull Brasil.

Gedreven legt de trainer uit hoe hij het zien wil: de aanvallen horen creatief te zijn via de verschillende schijven en er wordt gespeeld vanuit een 5 mans-achterhoede. Uiteindelijk wint RB Brasil met 2-0.

Gustavo Almeida is de bezielde coach van de RB Brasil onder 15. Ze zijn afkomstig uit Campinas een stad in de buurt van São Paulo. Hij wist van het bestaan van het Marveld-toernooi via Atlético Paranaense en ze hadden de droom om hier ooit te staan. Ze hebben er 2 jaar over gedaan en nu staan ze hier! Ze vinden het geweldig. Dit is een eerste toernooi en volgende week spelen ze er een in Utrecht.

Almeida is zeer te spreken over de professionele organisatie. “Fantástico!,” zegt hij in een woord. Hij is ook zeer te spreken over de andere topteams die er zijn en hij vindt het geweldig dat zijn jongens kunnen ruiken aan de andere spelstijlen, die de verschillende topteams meebrengen.


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.