Actueel Archief

Gustavo Almeida vertelt……..

19-05-2017

De magneetjes schieten over het bord bij de Brazilianen in de rust van Grol – Red Bull Brasil.

Gedreven legt de trainer uit hoe hij het zien wil: de aanvallen horen creatief te zijn via de verschillende schijven en er wordt gespeeld vanuit een 5 mans-achterhoede. Uiteindelijk wint RB Brasil met 2-0.

Gustavo Almeida is de bezielde coach van de RB Brasil onder 15. Ze zijn afkomstig uit Campinas een stad in de buurt van São Paulo. Hij wist van het bestaan van het Marveld-toernooi via Atlético Paranaense en ze hadden de droom om hier ooit te staan. Ze hebben er 2 jaar over gedaan en nu staan ze hier! Ze vinden het geweldig. Dit is een eerste toernooi en volgende week spelen ze er een in Utrecht.

Almeida is zeer te spreken over de professionele organisatie. “Fantástico!,” zegt hij in een woord. Hij is ook zeer te spreken over de andere topteams die er zijn en hij vindt het geweldig dat zijn jongens kunnen ruiken aan de andere spelstijlen, die de verschillende topteams meebrengen.


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.