Actueel Archief

Gustavo Almeida vertelt……..

19-05-2017

De magneetjes schieten over het bord bij de Brazilianen in de rust van Grol – Red Bull Brasil.

Gedreven legt de trainer uit hoe hij het zien wil: de aanvallen horen creatief te zijn via de verschillende schijven en er wordt gespeeld vanuit een 5 mans-achterhoede. Uiteindelijk wint RB Brasil met 2-0.

Gustavo Almeida is de bezielde coach van de RB Brasil onder 15. Ze zijn afkomstig uit Campinas een stad in de buurt van São Paulo. Hij wist van het bestaan van het Marveld-toernooi via Atlético Paranaense en ze hadden de droom om hier ooit te staan. Ze hebben er 2 jaar over gedaan en nu staan ze hier! Ze vinden het geweldig. Dit is een eerste toernooi en volgende week spelen ze er een in Utrecht.

Almeida is zeer te spreken over de professionele organisatie. “Fantástico!,” zegt hij in een woord. Hij is ook zeer te spreken over de andere topteams die er zijn en hij vindt het geweldig dat zijn jongens kunnen ruiken aan de andere spelstijlen, die de verschillende topteams meebrengen.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.