Actueel Archief

Gesigneerde voetbalshirts voor KWF

19-05-2017

Op 16 en 17 juni vindt op en rondom het terrein van de muziekkoepel in Groenlo de SamenLoop voor Hoop Oost Gelre plaats, een 24 uurs wandelmarathon ten bate van het KWF, oftewel de kankerbestrijding.

Tal van acties worden op poten gezet om zo veel mogelijk geld binnen te halen voor de strijd tegen kanker. In een stand van de SamenLoop op het toernooi worden kaarsenzakken verkocht, bestemd voor de kaarsenceremonie, onderdeel van het 24 uurs evenement. “Op deze zakken kunnen boodschappen geschreven worden ter nagedachtenis aan overleden dierbaren, een gedicht, een foto. Alles kan,” aldus Patrick Pos, voorzitter van het bestuur SamenLoop voor Hoop Oost Gelre.

Een van de acties is een onlineveiling die deze week ‘de lucht’ in ging. Dankzij medewerking van de organisatie van het toernooi, dat goede contacten heeft met vele betaald voetbal clubs, kan er geboden worden op gesigneerde shirts van ondermeer landskampioen Feyenoord, Europa-league-finalist Ajax, PSV en Borussia Dortmund. Daarnaast ondermeer huiskamerconcerten van Boh Foi Toch en De Gracht. Biedt voor het goede doel en wordt de gelukkige bezitter van unieke shirts!

Kijk wat er nog meer geveild wordt op de website: Veilingsamenloop.nl


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.