Actueel Archief

Gesigneerde voetbalshirts voor KWF

19-05-2017

Op 16 en 17 juni vindt op en rondom het terrein van de muziekkoepel in Groenlo de SamenLoop voor Hoop Oost Gelre plaats, een 24 uurs wandelmarathon ten bate van het KWF, oftewel de kankerbestrijding.

Tal van acties worden op poten gezet om zo veel mogelijk geld binnen te halen voor de strijd tegen kanker. In een stand van de SamenLoop op het toernooi worden kaarsenzakken verkocht, bestemd voor de kaarsenceremonie, onderdeel van het 24 uurs evenement. “Op deze zakken kunnen boodschappen geschreven worden ter nagedachtenis aan overleden dierbaren, een gedicht, een foto. Alles kan,” aldus Patrick Pos, voorzitter van het bestuur SamenLoop voor Hoop Oost Gelre.

Een van de acties is een onlineveiling die deze week ‘de lucht’ in ging. Dankzij medewerking van de organisatie van het toernooi, dat goede contacten heeft met vele betaald voetbal clubs, kan er geboden worden op gesigneerde shirts van ondermeer landskampioen Feyenoord, Europa-league-finalist Ajax, PSV en Borussia Dortmund. Daarnaast ondermeer huiskamerconcerten van Boh Foi Toch en De Gracht. Biedt voor het goede doel en wordt de gelukkige bezitter van unieke shirts!

Kijk wat er nog meer geveild wordt op de website: Veilingsamenloop.nl


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.