Actueel Archief

Gesigneerde voetbalshirts voor KWF

19-05-2017

Op 16 en 17 juni vindt op en rondom het terrein van de muziekkoepel in Groenlo de SamenLoop voor Hoop Oost Gelre plaats, een 24 uurs wandelmarathon ten bate van het KWF, oftewel de kankerbestrijding.

Tal van acties worden op poten gezet om zo veel mogelijk geld binnen te halen voor de strijd tegen kanker. In een stand van de SamenLoop op het toernooi worden kaarsenzakken verkocht, bestemd voor de kaarsenceremonie, onderdeel van het 24 uurs evenement. “Op deze zakken kunnen boodschappen geschreven worden ter nagedachtenis aan overleden dierbaren, een gedicht, een foto. Alles kan,” aldus Patrick Pos, voorzitter van het bestuur SamenLoop voor Hoop Oost Gelre.

Een van de acties is een onlineveiling die deze week ‘de lucht’ in ging. Dankzij medewerking van de organisatie van het toernooi, dat goede contacten heeft met vele betaald voetbal clubs, kan er geboden worden op gesigneerde shirts van ondermeer landskampioen Feyenoord, Europa-league-finalist Ajax, PSV en Borussia Dortmund. Daarnaast ondermeer huiskamerconcerten van Boh Foi Toch en De Gracht. Biedt voor het goede doel en wordt de gelukkige bezitter van unieke shirts!

Kijk wat er nog meer geveild wordt op de website: Veilingsamenloop.nl


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.