Actueel Archief

De bal rolt

19-05-2017

Het geluid van muziek, de stem van Ellen Simmelink en opkomende spelers met jonge talenten van SV Grol aan hun zij. Het teken dat het Internationale Marveldtoernooi gaat beginnen. Vol zelfvertrouwen lopen de spelers van Real Madrid en SL Benfica het veld op om het toernooi in Groenlo af te trappen.

Het geluid van één van de hits van Martin Garrix dendert door de speakers als de trotse talentjes van SV Grol het veld oplopen. In de ene hand een bult met ballonnen en in de andere een hand van een Portugese of Spaans talent. Samen lopen zij het veld op om voor een goedgevulde tribune klaar te gaan staan om het Internationale Marveldtoernooi dan eindelijk af te trappen na zo lang gewacht te hebben.

Eenmaal aangekomen op de middellijn wordt er door Ellen Simmelink afgeteld van tien tot nul. Terwijl de wissels van Benfica en Real Madrid elkaar de hand schudden worden de ballonnen losgelaten en komt er met het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Rob Dieperink een mooi begin aan het 28e Internationale Marveldtoernooi.