Actueel Archief

De bal rolt

19-05-2017

Het geluid van muziek, de stem van Ellen Simmelink en opkomende spelers met jonge talenten van SV Grol aan hun zij. Het teken dat het Internationale Marveldtoernooi gaat beginnen. Vol zelfvertrouwen lopen de spelers van Real Madrid en SL Benfica het veld op om het toernooi in Groenlo af te trappen.

Het geluid van één van de hits van Martin Garrix dendert door de speakers als de trotse talentjes van SV Grol het veld oplopen. In de ene hand een bult met ballonnen en in de andere een hand van een Portugese of Spaans talent. Samen lopen zij het veld op om voor een goedgevulde tribune klaar te gaan staan om het Internationale Marveldtoernooi dan eindelijk af te trappen na zo lang gewacht te hebben.

Eenmaal aangekomen op de middellijn wordt er door Ellen Simmelink afgeteld van tien tot nul. Terwijl de wissels van Benfica en Real Madrid elkaar de hand schudden worden de ballonnen losgelaten en komt er met het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Rob Dieperink een mooi begin aan het 28e Internationale Marveldtoernooi.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.