Actueel Archief

De bal rolt

19-05-2017

Het geluid van muziek, de stem van Ellen Simmelink en opkomende spelers met jonge talenten van SV Grol aan hun zij. Het teken dat het Internationale Marveldtoernooi gaat beginnen. Vol zelfvertrouwen lopen de spelers van Real Madrid en SL Benfica het veld op om het toernooi in Groenlo af te trappen.

Het geluid van één van de hits van Martin Garrix dendert door de speakers als de trotse talentjes van SV Grol het veld oplopen. In de ene hand een bult met ballonnen en in de andere een hand van een Portugese of Spaans talent. Samen lopen zij het veld op om voor een goedgevulde tribune klaar te gaan staan om het Internationale Marveldtoernooi dan eindelijk af te trappen na zo lang gewacht te hebben.

Eenmaal aangekomen op de middellijn wordt er door Ellen Simmelink afgeteld van tien tot nul. Terwijl de wissels van Benfica en Real Madrid elkaar de hand schudden worden de ballonnen losgelaten en komt er met het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Rob Dieperink een mooi begin aan het 28e Internationale Marveldtoernooi.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.