Actueel Archief

Ballonvaart Internationaal Marveldtoernooi

19-05-2017

Traditioneel had de afsluiting van het 27e Internationaal Marveldtoernooi op de zondagavond weer een extra feestelijk tintje want onder alle vrijwilligers werd een ballonvaart verloot. Deze ballonvaart is beschikbaar gesteld door de Grolsch als dank voor de inzet van al die vrijwilligers. Een fantastisch gebaar waarmee 12 vrijwilligers die avond blij gemaakt konden worden .

Het heeft even geduurd alvorens die ballonvaart kon worden ingepland. Maar op dinsdag 16 mei jl. was het dan eindelijk zover! Het weer was fantastisch en de twaalf winnaars gingen vanaf sportpark Den Elshof de lucht in. Om enkele uren later met een ontzettende mooie ervaring rijker weer voet aan de grond te zetten in de buurt van Haaksbergen.
Hieronder volgt een verslagje van Henk Hoffman en Ton Noten.
 
Dinsdag 16 mei 19.15 uur werden wij op het Grolveld verwacht. We hoorden bij de 12 uitverkorenen die mee mochten met de ballonvaart. We stegen om 20.00 uur op en enkele minuten later zaten we op een hoogte van 500 meter. We genoten van het prachtige uitzicht. Rond 21.00 uur landen we dicht bij Haaksbergen in een weiland. Na het inpakken van de ballon werden we geridderd onder het genot van een glaasje Grolsch. Aangekomen bij het sportcafé in Groenlo werd er nagebabbeld met een hapje en drankje en kregen wij onze diploma uitgereikt. Bij deze bedanken wij de organisatie van het Marveldtoernooi voor deze mooie avond.
 
 
Ook dit jaar zal op de zondagavond wederom een ballonvaart verloot worden. Wie zijn dan de gelukkigen?
 
De gelukkige prijswinnaars van afgelopen editie waren: 
 • Ineke van Halm
 • Jos Froeling
 • Henk Porskamp
 • Marga Nijland
 • Jeroen Gerritsen
 • Erik Wiegerink
 • Henk Hoffman
 • Koen Bleumink
 • Ton Noten
 • Frank Walterbos
 • Sander Nijhoff
 • Gijs Meuleman

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.