Actueel Archief

Ballonvaart Internationaal Marveldtoernooi

19-05-2017

Traditioneel had de afsluiting van het 27e Internationaal Marveldtoernooi op de zondagavond weer een extra feestelijk tintje want onder alle vrijwilligers werd een ballonvaart verloot. Deze ballonvaart is beschikbaar gesteld door de Grolsch als dank voor de inzet van al die vrijwilligers. Een fantastisch gebaar waarmee 12 vrijwilligers die avond blij gemaakt konden worden .

Het heeft even geduurd alvorens die ballonvaart kon worden ingepland. Maar op dinsdag 16 mei jl. was het dan eindelijk zover! Het weer was fantastisch en de twaalf winnaars gingen vanaf sportpark Den Elshof de lucht in. Om enkele uren later met een ontzettende mooie ervaring rijker weer voet aan de grond te zetten in de buurt van Haaksbergen.
Hieronder volgt een verslagje van Henk Hoffman en Ton Noten.
 
Dinsdag 16 mei 19.15 uur werden wij op het Grolveld verwacht. We hoorden bij de 12 uitverkorenen die mee mochten met de ballonvaart. We stegen om 20.00 uur op en enkele minuten later zaten we op een hoogte van 500 meter. We genoten van het prachtige uitzicht. Rond 21.00 uur landen we dicht bij Haaksbergen in een weiland. Na het inpakken van de ballon werden we geridderd onder het genot van een glaasje Grolsch. Aangekomen bij het sportcafé in Groenlo werd er nagebabbeld met een hapje en drankje en kregen wij onze diploma uitgereikt. Bij deze bedanken wij de organisatie van het Marveldtoernooi voor deze mooie avond.
 
 
Ook dit jaar zal op de zondagavond wederom een ballonvaart verloot worden. Wie zijn dan de gelukkigen?
 
De gelukkige prijswinnaars van afgelopen editie waren: 
 • Ineke van Halm
 • Jos Froeling
 • Henk Porskamp
 • Marga Nijland
 • Jeroen Gerritsen
 • Erik Wiegerink
 • Henk Hoffman
 • Koen Bleumink
 • Ton Noten
 • Frank Walterbos
 • Sander Nijhoff
 • Gijs Meuleman

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.