Actueel Archief

Social media tijdens het Marveldtoernooi

17-05-2017

Dit weekend is het eindelijk zo ver! De 28e editie van het Marveld Toernooi en wij hebben er zin in! Supporter van Sport, een initiatief van Univé, is het hele weekend aanwezig om je via foto’s en video’s op de hoogte te houden van alles wat er speelt in Groenlo.

Via de social media van Supporter van Sport kun je alles volgen!


Ook via de social media kanalen van het toernooi zelf blijf je op de hoogte:

 

Live te volgen

Kan het nog beter? Ja! Vrienden, familie en clubgenoten die helaas niet bij het toernooi aanwezig kunnen zijn, kunnen op zondag zelfs live de wedstrijden zien. Via www.marveldtournament.com/livestream zijn alle wedstrijden op het hoofdveld live te volgen. De spannende finale is ook nog eens live via de Facebook van Supporter van Sport te volgen.
 

Gratis toegang voor je familie winnen?

Wil je gratis toegang voor je familie winnen voor het hele weekend? Check dan de Facebook van Supporter van Sport. Daar is een video te zien over scheidsrechter Tom van Sichem, want fluit daar zijn laatste wedstrijd tijdens het toernooi. DEEL deze video, VOLG Supporter van Sport en win een familie arrangement voor 4 personen! Donderdag aan het einde van de middag maken ze de winnaar bekend.

Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.