Actueel Archief

Social media tijdens het Marveldtoernooi

17-05-2017

Dit weekend is het eindelijk zo ver! De 28e editie van het Marveld Toernooi en wij hebben er zin in! Supporter van Sport, een initiatief van Univé, is het hele weekend aanwezig om je via foto’s en video’s op de hoogte te houden van alles wat er speelt in Groenlo.

Via de social media van Supporter van Sport kun je alles volgen!


Ook via de social media kanalen van het toernooi zelf blijf je op de hoogte:

 

Live te volgen

Kan het nog beter? Ja! Vrienden, familie en clubgenoten die helaas niet bij het toernooi aanwezig kunnen zijn, kunnen op zondag zelfs live de wedstrijden zien. Via www.marveldtournament.com/livestream zijn alle wedstrijden op het hoofdveld live te volgen. De spannende finale is ook nog eens live via de Facebook van Supporter van Sport te volgen.
 

Gratis toegang voor je familie winnen?

Wil je gratis toegang voor je familie winnen voor het hele weekend? Check dan de Facebook van Supporter van Sport. Daar is een video te zien over scheidsrechter Tom van Sichem, want fluit daar zijn laatste wedstrijd tijdens het toernooi. DEEL deze video, VOLG Supporter van Sport en win een familie arrangement voor 4 personen! Donderdag aan het einde van de middag maken ze de winnaar bekend.

Van Bommels eerste keer

Het Internationale Marveldtoernooi heeft veel grootheden op de velden gezien, maar ook naast de velden zijn er een aantal bekendheden te spotten. Zo kunt u denken aan Danny Blind, Guus Hiddink en nog vele anderen.

“Mijn ambitie is om wedstrijden te leiden op het hoogste niveau van de dames”

Lizzy van der Helm is de eerste vrouwelijke scheidsrechter op het Marveldtoernooi. De spraakwaterval uit Zoetermeer voelt zich hier als in een vis in het water.

Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.