Actueel Archief

Social media tijdens het Marveldtoernooi

17-05-2017

Dit weekend is het eindelijk zo ver! De 28e editie van het Marveld Toernooi en wij hebben er zin in! Supporter van Sport, een initiatief van Univé, is het hele weekend aanwezig om je via foto’s en video’s op de hoogte te houden van alles wat er speelt in Groenlo.

Via de social media van Supporter van Sport kun je alles volgen!


Ook via de social media kanalen van het toernooi zelf blijf je op de hoogte:

 

Live te volgen

Kan het nog beter? Ja! Vrienden, familie en clubgenoten die helaas niet bij het toernooi aanwezig kunnen zijn, kunnen op zondag zelfs live de wedstrijden zien. Via www.marveldtournament.com/livestream zijn alle wedstrijden op het hoofdveld live te volgen. De spannende finale is ook nog eens live via de Facebook van Supporter van Sport te volgen.
 

Gratis toegang voor je familie winnen?

Wil je gratis toegang voor je familie winnen voor het hele weekend? Check dan de Facebook van Supporter van Sport. Daar is een video te zien over scheidsrechter Tom van Sichem, want fluit daar zijn laatste wedstrijd tijdens het toernooi. DEEL deze video, VOLG Supporter van Sport en win een familie arrangement voor 4 personen! Donderdag aan het einde van de middag maken ze de winnaar bekend.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.