Actueel Archief

Drie interessante gasten op sponsoravond Grol en Marveldtoernooi

11-05-2017

Op donderdagavond 18 mei a.s., traditioneel de avond voorafgaande aan het 28e Internationaal Marveldtoernooi, vindt alweer voor de tiende(!) achtereenvolgende keer de gezamenlijke sponsoravond plaats. Deze avond wordt georganiseerd door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi in samenwerking met het bestuur van de s.v. Grol. Elk jaar weer is dit een hele mooie aftrap van het driedaagse voetbalfeest op het sportpark Den Elshof. Met deelname van o.a. Ajax, Feyenoord, PSV, Real Madrid, SL Benfica, Borussia Dortmund, Arsenal en RSC Anderlecht belooft het weer een waar spektakel te worden.

Alle sponsoren van de s.v. Grol en het Internationaal Marveldtoernooi worden voor deze avond uitgenodigd. De bedoeling van de sponsoravond is elkaar te ontmoeten in een zeer gezellige en sfeervol aangeklede sporthal Den Elshof, waar de organisatie zoals gebruikelijk zal zorgen voor een drankje en hapje. Verder wordt u een aantrekkelijk en gevarieerd programma aangeboden, gepresenteerd door Eddy van der Leij.
 
Een korte introductie van het zeer gevarieerde, interessante en humorvolle programma:
 
Na een korte inleiding en welkom door Marco Frank (voorzitter van het Internationaal Marveldtoernooi), Hans Scheinck (voorzitter van de s.v. Grol) en Matthijs Roorda (voorzitter van de BCG) neemt Eddy van der Leij de presentatie al snel over en starten we met het sportcafé. De eerste twee gasten zijn: Jacques Brinkman en Gertjan Verbeek.
 
 
Jacques Brinkman is een voormalig Nederlands tophockeyer. Brinkman speelde 337 interlands. Zijn erelijst is onovertroffen in het Nederlandse hockey. Hij nam viermaal deel aan de Olympische Spelen en won hierbij in totaal drie medailles.
 
 
Gertjan Verbeek is een Nederlands voetbaltrainer. Hij werd in december 2014 aangesteld als hoofdcoach van VfL Bochum. Daarnaast is hij geregeld te gast in het praatprogramma Voetbal Inside en analist voor SBS 6 en het voetbalkanaal Fox Sports Eredivisie.
 
Jacques Brinkman zal starten met een interessante presentatie, waarna Eddy van der Leij beide heren flink aan de tand zal voelen over allerlei actuele onderwerpen.
 
 
Na het sportcafé zal de avond op een humorvolle manier afgesloten gaan worden. Hiervoor hebben wij niemand minder dan Thijs Kemperink kunnen strikken. Een Twents stand-up comedian en cabaretier uit Albergen, die in het theater vaak samenwerkt met Andre Manuel. De lachspieren zullen flink getraind worden.
 
Kortom, de organisatie bezorgt alle sponsoren op donderdag 18 mei a.s. weer een zeer vermakelijke avond. Een uitnodiging heeft u intussen digitaal ontvangen. Tot dan!
 
Alle sponsoren hebben inmiddels per e-mail een uitnodiging ontvangen. Mocht dit niet zo zijn, stuur dan even een bericht naar info@svgrol.nl of mail@marveldtournament.com