Actueel Archief

Dit jaar geen 2e editie Voetbalcoach Symposium

24-02-2017

De organisatie van het Internationaal Marveldtoernooi heeft besloten om in 2017 geen 2e editie van het Internationaal Marveld Voetbalcoach Symposium te organiseren.

De belangrijkste reden hiervoor is dat de VVON op vrijdag 19 mei 2017, de vrijdag van het toernooi, het landelijke voetbalsymposium organiseert in Zwolle. De samenwerking met de VVON, zoals we die vorig jaar gehad hebben, is hierdoor niet mogelijk en logisch, en bovendien verwachten we dat dit voor de aanmeldingen niet positief is. We hopen in 2018 de draad weer op te kunnen pakken.

 
Iedereen is natuurlijk wel van harte welkom om op het toernooi een kijkje te komen nemen.

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.