Actueel Archief

Dit jaar geen 2e editie Voetbalcoach Symposium

24-02-2017

De organisatie van het Internationaal Marveldtoernooi heeft besloten om in 2017 geen 2e editie van het Internationaal Marveld Voetbalcoach Symposium te organiseren.

De belangrijkste reden hiervoor is dat de VVON op vrijdag 19 mei 2017, de vrijdag van het toernooi, het landelijke voetbalsymposium organiseert in Zwolle. De samenwerking met de VVON, zoals we die vorig jaar gehad hebben, is hierdoor niet mogelijk en logisch, en bovendien verwachten we dat dit voor de aanmeldingen niet positief is. We hopen in 2018 de draad weer op te kunnen pakken.

 
Iedereen is natuurlijk wel van harte welkom om op het toernooi een kijkje te komen nemen.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.