Actueel Archief

Word Balsponsor!

11-01-2017

Ook dit jaar is het weer mogelijk om als particulier Balsponsor te worden.

Balsponsoring is al twee jaar een dusdanig groot succes, dat wij als bestuur besloten hebben hiermee door te gaan. Ook voor het Internationaal Marveldtoernooi in het weekend van 19 t/m 21 mei a.s. bieden wij bij 40 wedstrijden de mogelijkheid om Balsponsor te worden. In tegenstelling tot voorgaande twee jaren stellen wij deze optie uitsluitend open voor PARTICULIEREN en dus niet meer voor Bedrijven. Als individueel sponsor betaal je slechts € 50,00 voor het beschikbaar stellen van een wedstrijdbal. Kortom, een simpele en betaalbare manier om je als toeschouwer, trouwe aanhanger van het Internationaal Marveldtoernooi te verbinden aan ons evenement.
 

Wat zijn onze tegenprestaties?

  • Je ontvangt 1 programmaboek en 1 passe-partout voor het toernooiweekend
  • Je ontvangt per gesponsorde bal voor 1 persoon toegang tot de sponsoravond
  • Je krijgt naamsvermelding als persoonlijk sponsor op een speciale pagina  “Ballensponsoren” in het programmaboek
  • Je naam wordt omgeroepen voor de wedstrijd waarbij jij de balsponsor bent.
 

Word balsponsor

Wij verwachten veel interesse van Particulieren om Balsponsor te worden van ons evenement. Daarom bieden wij jou als eerste en reeds vanaf heden de mogelijkheid om
BALSPONSOR te worden van het 28e Internationale Marveldtoernooi. Dat kun je doen door een mail te sturen naar mail@marveld.info met vermelding van je naam, volledige adres, mobiele nummer en voorkeur ploeg. T.z.t. krijg je bericht voor het overmaken van de 50 euro.
 
Het is mogelijk een voorkeur aan te geven voor welke ploeg je een wedstrijdbal wenst te sponsoren. Voor een specifieke wedstrijd is dat pas mogelijk als zondag de loting is geweest. Van bestuurslid Tonnie Zieverink krijg je dan een bevestiging of jouw voorkeur (in eerste instantie van maximaal 1 wedstrijd) gehonoreerd kan worden.
 
Wees er snel bij want het Balsponsor Arrangement is wel heel erg interessant!

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.