Actueel Archief

Presentatie deelnemersveld 28e Internationaal Marveldtoernooi

29-12-2016

Op zondag 8 januari a.s. wordt aansluitend op de Nieuwjaarsloop van de s.v. Grol en als onderdeel van de Nieuwjaarsreceptie het deelnemersveld van het 28e Internationale Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 19, 20 en 21 mei 2017.

Wanneer: Zondag 8 januari 2017
Waar: Sportcafé Den Elshof te Groenlo
Tijd: 12:30 uur
 
Door middel van een vernieuwende en verrassende video wordt het fantastische deelnemersveld gepresenteerd. Opnieuw is het gelukt om een aantal nieuwe en zeer sterke teams naar Groenlo te halen. Aansluitend aan de presentatie van het deelnemersveld wordt er geloot voor de poulesamenstelling.
 
Nieuwsgierig geworden?
Kom dan op 8 januari a.s. naar het sportcafé Den Elshof in Groenlo. Iedereen is van harte welkom! De presentatie maakt deel uit van de Nieuwjaarsreceptie s.v. Grol. Start 12.30 uur in ons sportcafé. Dit mag je niet missen!
 
Volg het Internationale Marveldtoernooi ook op:
Twitter: @marveldtoernooi
Facebook: marveld.toernooi
Instagram: int.marveld_tournament
 
 

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.