Actueel Archief

Presentatie deelnemersveld 28e Internationaal Marveldtoernooi

29-12-2016

Op zondag 8 januari a.s. wordt aansluitend op de Nieuwjaarsloop van de s.v. Grol en als onderdeel van de Nieuwjaarsreceptie het deelnemersveld van het 28e Internationale Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 19, 20 en 21 mei 2017.

Wanneer: Zondag 8 januari 2017
Waar: Sportcafé Den Elshof te Groenlo
Tijd: 12:30 uur
 
Door middel van een vernieuwende en verrassende video wordt het fantastische deelnemersveld gepresenteerd. Opnieuw is het gelukt om een aantal nieuwe en zeer sterke teams naar Groenlo te halen. Aansluitend aan de presentatie van het deelnemersveld wordt er geloot voor de poulesamenstelling.
 
Nieuwsgierig geworden?
Kom dan op 8 januari a.s. naar het sportcafé Den Elshof in Groenlo. Iedereen is van harte welkom! De presentatie maakt deel uit van de Nieuwjaarsreceptie s.v. Grol. Start 12.30 uur in ons sportcafé. Dit mag je niet missen!
 
Volg het Internationale Marveldtoernooi ook op:
Twitter: @marveldtoernooi
Facebook: marveld.toernooi
Instagram: int.marveld_tournament
 
 

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.