Actueel Archief

FC Zutphen U13 toernooi toegetreden tot Samenwerking Achterhoekse Toernooien

15-11-2016

Vorige week maandag, 7 november, vond het jaarlijkse overleg van de Achterhoek Toernooien plaats in de bestuurskamer van FC Zutphen. Tijdens dit overleg verwelkomde de voorzitter van de vergadering, Tonnie Zieverink van het Marveldtoernooi, de organisatie van het FC Zutphen toernooi als toetreder tot de Achterhoek Toernooien.

Met deze toetreding behoort het FC Zutphen U13 toernooi bij het zestal Achterhoekse jeugdtoernooien van hoog niveau. De afgelopen 25 jaar waren teams van bijna alle grote clubs van de wereld deelnemer op een van deze toernooien. Van Barcelona, Real Madrid, Manchester United tot een Japanse nationale selectie, allen speelden op een van de toernooivelden in de Achterhoek.
Voorzitter Auke ten Cate en toernooidirecteur Gerard Greven van het Zutphense toernooi, spraken hun tevredenheid over het feit dat men aan kan sluiten bij het Achterhoekse overlegorgaan.
 
Dit zijn de zes aangesloten toernooien, met speeldata:
  • Marveld Toernooi U15 (SV Grol), 19-20-21 mei 2017
  • Terborg Toernooi U19 (vv Terborg) , 27-28-29 mei 2017 
  • Seesing Tournament U12 (RKZVC Zieuwent ) 3-4 juni 2017
  • Karel Stegeman Toernooi U19 (vv Ruurlo ) 3-4-5 juni 2017
  • Ten Brinke Bouw Tournament U17 (vv Varsseveld ) 9-10-11 juni 2017
  • FC Zutphen toernooi U13 (FC Zutphen) 18-19-20 augustus 2017

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.