Actueel Archief

FC Zutphen U13 toernooi toegetreden tot Samenwerking Achterhoekse Toernooien

15-11-2016

Vorige week maandag, 7 november, vond het jaarlijkse overleg van de Achterhoek Toernooien plaats in de bestuurskamer van FC Zutphen. Tijdens dit overleg verwelkomde de voorzitter van de vergadering, Tonnie Zieverink van het Marveldtoernooi, de organisatie van het FC Zutphen toernooi als toetreder tot de Achterhoek Toernooien.

Met deze toetreding behoort het FC Zutphen U13 toernooi bij het zestal Achterhoekse jeugdtoernooien van hoog niveau. De afgelopen 25 jaar waren teams van bijna alle grote clubs van de wereld deelnemer op een van deze toernooien. Van Barcelona, Real Madrid, Manchester United tot een Japanse nationale selectie, allen speelden op een van de toernooivelden in de Achterhoek.
Voorzitter Auke ten Cate en toernooidirecteur Gerard Greven van het Zutphense toernooi, spraken hun tevredenheid over het feit dat men aan kan sluiten bij het Achterhoekse overlegorgaan.
 
Dit zijn de zes aangesloten toernooien, met speeldata:
  • Marveld Toernooi U15 (SV Grol), 19-20-21 mei 2017
  • Terborg Toernooi U19 (vv Terborg) , 27-28-29 mei 2017 
  • Seesing Tournament U12 (RKZVC Zieuwent ) 3-4 juni 2017
  • Karel Stegeman Toernooi U19 (vv Ruurlo ) 3-4-5 juni 2017
  • Ten Brinke Bouw Tournament U17 (vv Varsseveld ) 9-10-11 juni 2017
  • FC Zutphen toernooi U13 (FC Zutphen) 18-19-20 augustus 2017

Van Bommels eerste keer

Het Internationale Marveldtoernooi heeft veel grootheden op de velden gezien, maar ook naast de velden zijn er een aantal bekendheden te spotten. Zo kunt u denken aan Danny Blind, Guus Hiddink en nog vele anderen.

“Mijn ambitie is om wedstrijden te leiden op het hoogste niveau van de dames”

Lizzy van der Helm is de eerste vrouwelijke scheidsrechter op het Marveldtoernooi. De spraakwaterval uit Zoetermeer voelt zich hier als in een vis in het water.

Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.