Actueel Archief

Deelnemersveld 2010 bekend

28-03-2010

Op zondag 28 maart is in een bomvol sportcafe het deelnemersveld van het 21e Marveldtoernooi bekend gemaakt met het thema I have a dream. Tevens is de loting gepresenteerd.

Zondagmiddag 28 maart vond in een bomvol sportcafé op sportpark Den Elshof op een spectaculaire wijze de presentatie en loting van het 21e Internationale Marveldtoernooi plaats, dat dit jaar gehouden wordt op 28, 29 en 30 mei. De presentatie van de teams gebeurde middels een korte film. Een speler van de C1 van S.V. Grol gaat hierbij in zijn droom langs alle stadions van de deelnemende teams. Dit alles onder het motto van 'I have a dream'. Hoe is het om als jeugdspeler te dromen van een toekomst als profvoetballer?

De film is te bekijken op Youtube: Marveldtoernooi Presentatie

Met deze laatste vraag is een delegatie van het bestuur Stichting Internationaal Marveldtoernooi afgelopen vrijdag afgereisd naar de Kuip in Rotterdam. Daar hadden zij een interview met Diego Biseswar en Georginio Wijnaldum. Beiden speelden respectievelijk in 2003 en 2005 op het Marveldtoernooi. Zij spelen thans in Feyenoord 1 en voor hen is die jongensdroom reeds uitgekomen. Zij hebben tevens de loting verricht voor het 21e Internationale Marveldtoernooi. Dit alles is eveneens gefilmd en tijdens de presentatie vertoond aan de vele belangstellenden in het sportcafé.

De loting resulteerde in de volgende groepsindeling:

Galatasaray, Brondby en Konoplev FA komen voor de eerste keer naar Groenlo. Galatasaray is de club waar de Nederlanders Frank Rijkaard en Johan Neeskens bij het eerste team actief zijn en Jan Derks hoofd is bij de jeugdopleiding. Brondby uit Denemarken staat bekend om zijn zeer goede jeugdleiding. Konoplev FA is de Russische voetbalacademie die enkele jaren geleden onder leiding van Guus Hiddink en Abrahamovitsch gestart is en waar de beste Russische jeugdspelers hun opleiding krijgen.

Verder wist Ben Bomers, de voorzitter van de organisatie, te melden dat de openingswedstrijd tussen Auxerre en Galatasaray gefloten gaat worden door Kevin Blom en dat de finale op zaterdagmiddag onder leiding staat van Roelof Luinge. Verdere informatie over het programma staat te lezen in de volgende flyer.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.