Actueel Archief

Racing Genk

29-05-2016

We zijn het beste op dit gebied wat België te bieden heeft

Gisteren in de kennismaking met de KRC zei de verantwoordelijke trainer Patrick Boelen: “We zijn het beste op dit gebied wat België te bieden heeft. We hebben Kevin de Bruyne en nog een flink aantal jeugdige talenten opgeleid en een flinke stap vooruit geholpen in hun ontwikkeling.” Nu na een 2-0 nederlaag in het toernooi tegen FC Twente komt het tot een mooi slot. “Bij ons speelt iedereen, we hebben geleerd dat het hier gaat om kleine details en dat we voor de volgende keer meer volwassen kerels moeten meenemen. Tegen Benfica is er bijvoorbeeld niets aan de hand, we leiden met 1-0 en door drie domme dingen verliezen we totaal onnodig met 1-3.

De KRC kiest voor de ontwikkeling van de jeugdige talenten en niet voor het snelle geld, het ronselen van spelers en direct resultaat, zoals sommige andere clubs dat doen. Dit zijn de toernooien met serieuze tegenstand, hier kijken we naar uit, dit is goed voor de ontwikkeling. In België wil het ons aan tegenstand nog wel eens ontbreken.”


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.