Actueel Archief

Racing Genk

29-05-2016

We zijn het beste op dit gebied wat België te bieden heeft

Gisteren in de kennismaking met de KRC zei de verantwoordelijke trainer Patrick Boelen: “We zijn het beste op dit gebied wat België te bieden heeft. We hebben Kevin de Bruyne en nog een flink aantal jeugdige talenten opgeleid en een flinke stap vooruit geholpen in hun ontwikkeling.” Nu na een 2-0 nederlaag in het toernooi tegen FC Twente komt het tot een mooi slot. “Bij ons speelt iedereen, we hebben geleerd dat het hier gaat om kleine details en dat we voor de volgende keer meer volwassen kerels moeten meenemen. Tegen Benfica is er bijvoorbeeld niets aan de hand, we leiden met 1-0 en door drie domme dingen verliezen we totaal onnodig met 1-3.

De KRC kiest voor de ontwikkeling van de jeugdige talenten en niet voor het snelle geld, het ronselen van spelers en direct resultaat, zoals sommige andere clubs dat doen. Dit zijn de toernooien met serieuze tegenstand, hier kijken we naar uit, dit is goed voor de ontwikkeling. In België wil het ons aan tegenstand nog wel eens ontbreken.”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.