Actueel Archief

John Harley, trainer van Chelsea FC

29-05-2016

Man van de club

John Harley, trainer van ‘Chelsea under 15’, is opgegroeid bij de club uit  Londen en heeft er zelfs nog een aantal caps in het eerste gespeeld. ”Ik heb nog met Boudewijn Zenden gevoetbald,” zegt John. ”Wij hebben een van de beste Youth Academies van Engeland en de doorstroming naar het eerste elftal is erg goed. Bij ons in Londen is de concurrentie met andere voetbalclubs natuurlijk moordend. De jeugdopleidingen van bijvoorbeeld de Spurs en Arsenal zijn ook goed”.

Waarom presteren de Engelse teams hier in Groenlo nooit geweldig? John hierover: “Dat heeft te maken met de leeftijdsverschillen. De Engelse spelers zijn vaak wat jonger en op deze leeftijd maakt het fysieke vaak het verschil.” Wat is nu het onderscheid tussen de trainers Guus Hiddink en Mourinho? “Ik heb met beide heren  plezierig samengewerkt. Hiddink is een heel ontspannen trainer, is erg rustig naar de spelers toe. Mourinho is 180 graden de andere kant op. Hij is een man met emotie, very intense en veeleisend voor zijn spelers.” Over het Marveldtoernooi zegt hij: “This is the best tournament in Europe!”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.