Actueel Archief

Jan Kemkens

29-05-2016

’Reken maar dat dit Marveld-toernooi het beste van Europa is’

“Ik ben altijd hier als het Marveld-toernooi er is. Het mooie is dat de verschillende speelstijlen elkaar treffen en dat er met een geweldige drive wordt gespeeld. Het krachtige Ghana bijvoorbeeld tegen het Anderlecht met een aantal lichtvoetige talenten. Reken maar dat dit Marveld-toernooi het beste van Europa is. Het is ook een beetje een reünie. De BVO’s komen hier bijvoorbeeld allemaal en we kennen elkaar dan ook allemaal. Maakt het alleen maar mooier.”

Zelf is hij sinds twee jaar scout voor PEC Zwolle. Kemkers vertelt enthousiast over de vorderingen die PEC doormaakt. ”Alle jeugdploegen spelen op hoogste niveau en daar zijn we trots op.” Toch ligt zijn hart ook nog bij FC Twente en hoopt hij van harte dat de club overeind blijft, “Maar er lopen hier nu al mensen rond die hopen dat ze een koopje kunnen doen als de club mocht omvallen.”


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.