Actueel Archief

Jan Kemkens

29-05-2016

’Reken maar dat dit Marveld-toernooi het beste van Europa is’

“Ik ben altijd hier als het Marveld-toernooi er is. Het mooie is dat de verschillende speelstijlen elkaar treffen en dat er met een geweldige drive wordt gespeeld. Het krachtige Ghana bijvoorbeeld tegen het Anderlecht met een aantal lichtvoetige talenten. Reken maar dat dit Marveld-toernooi het beste van Europa is. Het is ook een beetje een reünie. De BVO’s komen hier bijvoorbeeld allemaal en we kennen elkaar dan ook allemaal. Maakt het alleen maar mooier.”

Zelf is hij sinds twee jaar scout voor PEC Zwolle. Kemkers vertelt enthousiast over de vorderingen die PEC doormaakt. ”Alle jeugdploegen spelen op hoogste niveau en daar zijn we trots op.” Toch ligt zijn hart ook nog bij FC Twente en hoopt hij van harte dat de club overeind blijft, “Maar er lopen hier nu al mensen rond die hopen dat ze een koopje kunnen doen als de club mocht omvallen.”


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.