Actueel Archief

Jan Kemkens

29-05-2016

’Reken maar dat dit Marveld-toernooi het beste van Europa is’

“Ik ben altijd hier als het Marveld-toernooi er is. Het mooie is dat de verschillende speelstijlen elkaar treffen en dat er met een geweldige drive wordt gespeeld. Het krachtige Ghana bijvoorbeeld tegen het Anderlecht met een aantal lichtvoetige talenten. Reken maar dat dit Marveld-toernooi het beste van Europa is. Het is ook een beetje een reünie. De BVO’s komen hier bijvoorbeeld allemaal en we kennen elkaar dan ook allemaal. Maakt het alleen maar mooier.”

Zelf is hij sinds twee jaar scout voor PEC Zwolle. Kemkers vertelt enthousiast over de vorderingen die PEC doormaakt. ”Alle jeugdploegen spelen op hoogste niveau en daar zijn we trots op.” Toch ligt zijn hart ook nog bij FC Twente en hoopt hij van harte dat de club overeind blijft, “Maar er lopen hier nu al mensen rond die hopen dat ze een koopje kunnen doen als de club mocht omvallen.”


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.