Actueel Archief

Orlando Engelaar

29-05-2016

“Waarschijnlijk heb ik hier zelf ook nog gevoetbald”

Hij valt alleen al op vanwege zijn imposante lange gestalte: Orlando Engelaar, oud profvoetballer van ondermeer FC Twente, Schalke ‘04 en PSV.

“Waarschijnlijk heb ik hier zelf ook nog gevoetbald. Ik zou alleen niet meer weten wanneer. Nu ben ik voor de eerste keer hier. Ik vind het een geweldig toernooi en vind het super om dit mee te maken. Het leuke is dat je je hier kunt meten met de grootste talenten van verschillende topclubs uit Europa.” Gevraagd naar zijn huidige werkzaamheden vertelt hij dat hij ook aan spelersbegeleiding doet, maar geeft hij aan:” Eigenlijk ben je misschien al te laat. Ze weten allemaal nu al goed wat ze willen. Maar toch, ik vind het een ideale scoutingsleeftijd.”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.