Actueel Archief

Jamie Robinson, talentvol scheidsrechter

29-05-2016

“Ik kom volgend jaar graag terug”

Je zult het niet of nauwelijks merken, maar op het Marveld-toernooi lopen ook een aantal jonge, buitenlandse scheidsrechters rond. Een van hen is Jamie Robinson, een 21-jarige Noord-Ier, in het dagelijks leven werkzaam als accountant bij PWC. “Tijdens het toernooi om de Iber-cup in Portugal in juli 2015 won ik als jeugdige scheidsrechter de eerste prijs en die was:  fluiten op het Marveld toernooi in 2016 en 2017, Geweldig toch?”

We zien hem aan het werk in de wedstrijd tussen s.v. Grol en Chelsea FC. In de eerste minuten moet hij al resoluut, maar vooral terecht , de rode kaart trekken voor de keeper van Grol. Voor de rest fluit hij kalm, en hij is helder en duidelijk in zijn beslissingen. Daar waar het fout dreigt te gaan, fluit hij een paar keer dwingend om zijn positie duidelijk te maken. In Noord-Ierland fluit hij op het op één na hoogste niveau en heeft hij een duidelijk doel voor ogen: zo hoog mogelijk fluiten en als het kan één van de FIFA-scheidsrechters uit Noord-Ierland te worden. Daarom lette hij zaterdagavond ook goed op de Engelsman Plettenburg die de finale van de Champions-league tot een goed einde leidde.

 

Hij is onder de indruk van de hele sfeer hier, de kwaliteit van het spel en de welhaast perfecte organisatie. Hij mocht hier 5 wedstrijden fluiten en hij vindt de sfeer tussen de referees onderling prima. Het is heel leerzaam om hier ook ervaren Nederlandse collega’s aan het werk te zien. “Ik heb hier veel nieuwe kennissen en vrienden opgedaan en kom volgend jaar graag terug.”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.