Actueel Archief

Presentatie deelnemersveld 21e Internationale Marveldtoernooi op zondag 28 maart 2010

17-03-2010

Op zondag 28 maart a.s. zal door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi het deelnemersveld bekend worden gemaakt voor het 21e Internationale Marveldtoernooi, dat dit jaar gehouden zal worden op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 mei a.s.

Het deelnemersveld van de 21e editie zal op een geheel nieuwe wijze bekend worden gemaakt. Op welke wijze de presentatie en aansluitend de loting zal plaatsvinden, dat kan en wil het bestuur vanzelfsprekend nog niet prijs geven. Dat het spectaculair zal worden dat is een feit. Het motto van de presentatie is “I have a dream”

Wat vast staat is dat het bestuur er wederom in is geslaagd een ijzersterk internationaal deelnemersveld naar Groenlo te halen, waaronder een aantal verassende nieuwkomers. Topclubs uit binnen- en buitenland zullen tijdens het toernooiweekend hun voetbalkunsten weer vertonen. Om uiteindelijk op zondagmiddag in de finale te strijden om de prachtige bokaal en de titel toernooiwinnaar van 2010. De finale staat ook dit jaar weer onder leiding van Roelof Luinge.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan zondag 28 maart a.s. naar het sportcafé Den Elshof. Iedereen is van harte welkom! Het officiële programma begint om 17.00 uur, na de thuiswedstrijd van Grol 1 tegen Silvolde 1.