Actueel Archief

Een toernooi op niveau

29-05-2016

“In mijn gedachten stond ik gisterenavond bij de Cibeles” vertelt Pedro Sanchez, trainer van de Real Madrid Cadetes oftewel Real C1.

Alle grote overwinningen van Real Madrid worden traditioneel bij de Cibeles fontein in het centrum van de stad gevierd.  “Ik ben blij voor de club” zegt Pedro na de winst van gisterenavond in de Champions League finale op stadgenoot Atlético. Pedro Sanchez is voor de tweede keer in Groenlo; vijf jaar geleden won hij met Real Madrid de eerste prijs op het Marveldtoernooi. PSV werd toen in de finale verslagen na penalty’s. Vandaag zit een finaleplaats er helaas niet in zegt Sanchez.

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen de clubs Real Madrid en Atlético Madrid? “Het grootste verschil zit ‘m in de voetbalfilosofie oftewel de spelopvatting. Real speelt altijd naar voren toe en wil op de helft van de tegenstander voetballen terwijl Atlético veel spelers achter de bal houdt. De Italianen noemen dat ook wel Catenaccio. Is dit voor jullie het laatste toernooi van het seizoen? Sanchez: “Dit is wel het laatste internationale voetbaltoernooi voor ons. Volgende week spelen we nog een toernooi met 7 andere Spaanse clubs en we sluiten daarna af met de Nike cup”. Een laatste vraag: wat vind je van het niveau van de Nederlandse clubs? “Ajax is goed en erg fysiek en PSV vind ik ook verrassend goed. FC Twente valt wat tegen”.


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.