Actueel Archief

Raymond van Meenen, manager jeugdopleiding Feyenoord

28-05-2016

“Op Varkenoord wordt veel over dit toernooi gesproken”

Een beetje teleurgesteld komt Raymond van Meenen de sporthal binnenlopen. Feyenoord O15 heeft even daarvoor 2-1 verloren van Ajax. “Onnodig maar helaas”, aldus Raymond.

Sinds 1992 is Raymond van Meenen al een gevestigde naam op het Marveldtoernooi. In liefst vier  functies maakte hij dit toernooi mee. Eerst als elftalbegeleider van Feyenoord, later als scheidsrechter en hoofd arbitragezaken. De cirkel is rond bij Raymond aangezien ook bij hem oude liefde niet roest en hij weer teruggekeerd is bij ‘zijn’ Feyenoord als manager van de jeugdacademie.

 

“Het eerste wat wij elk jaar tijdens de voorbereiding op papier zetten is het Marveldtoernooi.” Als we even doorpraten blijkt waarom. “Op Varkenoord wordt veel over dit toernooi gesproken. Het is prachtig dat wij hier mogen komen en onszelf mogen meten met de absolute top.” “Eén van onze visies op jeugdvoetbal is dat je als team zo veel mogelijk moet spelen. Het gaat hierbij om toernooien en oefenwedstrijden, en als dat hier in drie dagen tegen teams als Real Madrid kan dan is dat natuurlijk prachtig,” gaat hij verder.

 

De kampioenen van Feyenoord O15 hebben er veel zin in. Ze willen laten zien wat ze in huis hebben.  Daarnaast hebben ze ook andere toernooien gespeeld maar dit is het sterkste toernooi. “Het beste van Europa, dat durf ik echt te zeggen,” aldus Raymond, die op het Martveldtoernooi het nuttige met het aangename verenigt. Echtgenote Monique is er ook bij, en uiteraard hun zoon en dochter. Opa en oma zijn mee als oppas. “De combinatie Marveld, sv Grol en deze sporthal is perfect. Alles is tot in de puntjes geregeld.” Ook het avonddeel vindt Raymond belangrijk en mooi. “Een toptoernooi met veel gemoedelijkheid,” zo omschrijft hij het Marveldtoernooi.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.