Actueel Archief

Ed Jansen, scheidsrechter

28-05-2016

“Groots, professioneel en goed!”

Dat zijn de woorden van Ed Jansen, de eredivisie-scheidsrechter als het gaat om de organisatie van het Marveld-toernooi. “Dit niveau is ook erg leuk en ook erg goed. Er is veel enthousiasme en dat werkt echt aanstekelijk. Het leuke is dat topteams uit Europa hier graag naar toe komen en dat de talenten erop gebrand zijn hun kunsten te laten zien. Ik heb al een paar hele grote talenten gezien bij het team Right to Dream.”

Ed is zelf ook actief betrokken als vrijwilliger bij het jeugdtoernooi van de RKMSV Meijel. Lachend:” je zult wel begrijpen dat ik mijn ogen hier goed de kost geef en echt goeie dingen meeneem naar Meijel!” Ook het internationale karakter van het toernooi vindt hij geweldig: ‘Er hangt een fijne sfeer van verbroedering en er staat geen druk op. Dat is in de eredivisie wel eens anders.”

Het is misschien niet zo bekend, maar Ed is ook nog coach van een aantal jonge talentvolle scheidsrechters. Eén van hen is Laurens Gerrits. Hij is als vierde official aan hem verbonden en hij leert veel van hem, ook hier. Hij wil ook nog iets kwijt: ”Ik heb nergens zo’n mooi toernooi gezien met zoveel professionele vrijwilligers. Werkelijk klasse! De jonge spelers vinden het ook leuk om eens gefloten te worden door professionele arbiters, is hun ervaring. Zo werken mooie omstandigheden elkaar in de hand en snijdt het mes aan meerdere kanten. Leuk!”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.