Actueel Archief

Ed Jansen, scheidsrechter

28-05-2016

“Groots, professioneel en goed!”

Dat zijn de woorden van Ed Jansen, de eredivisie-scheidsrechter als het gaat om de organisatie van het Marveld-toernooi. “Dit niveau is ook erg leuk en ook erg goed. Er is veel enthousiasme en dat werkt echt aanstekelijk. Het leuke is dat topteams uit Europa hier graag naar toe komen en dat de talenten erop gebrand zijn hun kunsten te laten zien. Ik heb al een paar hele grote talenten gezien bij het team Right to Dream.”

Ed is zelf ook actief betrokken als vrijwilliger bij het jeugdtoernooi van de RKMSV Meijel. Lachend:” je zult wel begrijpen dat ik mijn ogen hier goed de kost geef en echt goeie dingen meeneem naar Meijel!” Ook het internationale karakter van het toernooi vindt hij geweldig: ‘Er hangt een fijne sfeer van verbroedering en er staat geen druk op. Dat is in de eredivisie wel eens anders.”

Het is misschien niet zo bekend, maar Ed is ook nog coach van een aantal jonge talentvolle scheidsrechters. Eén van hen is Laurens Gerrits. Hij is als vierde official aan hem verbonden en hij leert veel van hem, ook hier. Hij wil ook nog iets kwijt: ”Ik heb nergens zo’n mooi toernooi gezien met zoveel professionele vrijwilligers. Werkelijk klasse! De jonge spelers vinden het ook leuk om eens gefloten te worden door professionele arbiters, is hun ervaring. Zo werken mooie omstandigheden elkaar in de hand en snijdt het mes aan meerdere kanten. Leuk!”


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.