Actueel Archief

Geslaagde tweede toernooidag

28-05-2016

De tweede dag van het 27e Internationale Marveld Toernooi voor C-junioren zit er alweer op. Het was een met zon overgoten dag vol attractief voetbal en men kon zien dat de vele bezoekers van beide genoten.

De invulling voor de diverse finales op de zondag zijn bekend. Ajax en Right to Dream zijn eerste geworden in hun poule en zij zullen het in de halve finales opnemen tegen respectievelijk SL Benfica en RSC Anderlecht. De kruisfinales starten om 09.30 uur met Feyenoord tegen Manchester United en s.v. Grol tegen Chelsea FC, gevolgd door PSV tegen F.C. Twente en Real Madrid tegen KRC Genk.


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.