Actueel Archief

Geslaagde tweede toernooidag

28-05-2016

De tweede dag van het 27e Internationale Marveld Toernooi voor C-junioren zit er alweer op. Het was een met zon overgoten dag vol attractief voetbal en men kon zien dat de vele bezoekers van beide genoten.

De invulling voor de diverse finales op de zondag zijn bekend. Ajax en Right to Dream zijn eerste geworden in hun poule en zij zullen het in de halve finales opnemen tegen respectievelijk SL Benfica en RSC Anderlecht. De kruisfinales starten om 09.30 uur met Feyenoord tegen Manchester United en s.v. Grol tegen Chelsea FC, gevolgd door PSV tegen F.C. Twente en Real Madrid tegen KRC Genk.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.