Actueel Archief

Luca van der Gaag

28-05-2016

‘Mijn droom is Barcelona’

Tussen al het voetbalgeweld door is er ook tijd voor persoonlijke verhalen of opvallende verschijningen. Zo ook de Nederlandse Luca van der Gaag, speler van Benfica O15. Als zoon van oud-voetballer Mitchell van der Gaag een opvallende blonde verschijning in de Portugese selectie. Maar hoe kom je nou als Nederlander in Portugal?

‘Toen ik net geboren was vertrokken mijn ouders naar Madeira, een eiland bij Portugal. Een aantal jaren later verhuisden we naar Lissabon. Toen begon het balletje te rollen; mijn broer Jordan speelde al bij Benfica en even later mocht ik ook op stage komen. Toen de vraag of ik in het shirt van Benfica wilde spelen gesteld werd zei ik gelijk ja!’.

‘Ik speel nu twee jaar bij Benfica en had voor het beginnen van het toernooi super veel zin in dit weekend. Mijn vader, moeder en oma komen zeker kijken. Ik denk dat wij als team sterk zijn maar het is mooi om te kijken hoe ver wij zijn vergeleken met de rest’.

Functies als tolk of als Nederland kenner heeft Luca niet, alles draait dit weekend om voetbal. ‘Mijn droom is Barcelona’. Met Thiago Silva als voorbeeld timmert Luca hard aan de weg. Of hij nu al beter dan zijn vader is? ‘Nee, dat niet’, vertelde Luca.


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.