Actueel Archief

Geslaagde 9e sponsoravond

27-05-2016

Aan de vooravond van het Marveld C-toernooi, editie 2016 werd voor de 9e keer een feestelijke avond gehouden voor de sponsoren van de SV Grol en van het Marveldtoernooi, in de tot feestzaal omgetoverde sporthal. Hans Scheinck vervulde niet alleen de rol van DJ President maar in zijn functie als voorzitter van de Grol heette hij ook alle gasten welkom. Inclusief de burgemeester Annet Bronsvoort, die volgens Scheinck naast haar rol als burgermoeder ook een wekelijkse taak heeft aan het uitreiken van diverse koninklijke onderscheidingen

GROENLO – Aan de vooravond van het Marveld C-toernooi, editie 2016 werd voor de 9e keer een feestelijke avond gehouden voor de sponsoren van de SV Grol en van het Marveldtoernooi, in de tot feestzaal omgetoverde sporthal. Hans Scheinck vervulde niet alleen de rol van DJ President maar in zijn functie als voorzitter van de Grol heette hij ook alle gasten welkom. Inclusief de burgemeester Annet Bronsvoort, die volgens Scheinck naast haar rol als burgermoeder ook een wekelijkse taak heeft aan het uitreiken van diverse koninklijke onderscheidingen. Tot voorgenoemde onderscheiding kwam het deze avond niet maar aan Marco Frank werd wel de minstens zo gewaardeerde zilveren Marveld Toernooi Speld uitgereikt voor zijn 25 jarige jubileum in de organisatie van dit evenement.

 

Nadat Matthijs Roorda, voorzitter van de Business Club Grol een cheque van maar liefst € 7.500,- had uitgereikt aan Bart Porskamp (hoofdbestuur Grol) en Bert Roeterdink (Jeugdopleiding Grol) ten behoeve van middelen voor de Structuur Opleiding Jeugd Grol, konden de hoofdgasten van de avond het podium betreden.

 

Een afvaardiging van FC De Rebellen in de vorm van “matige Spits ”Marcel Meeuwis, top rebel Glenn Helder en presentator Koert Westerman met hulp van “komt-een-man-bij-de-dokter” Leo Alkemade wisten de bomvolle zaal te vermaken met spitsvondige kleedkamerverhalen. Nadat Glenn uit de doeken deed hoe de originele spijkerbroek-knopen kleedkamer-geintjes in de praktijk gingen, nomineerde Leo met enige zelfspot zijn opmerking dat Peter Bosch Ajax weer kampioen gaat maken tot de beste grap van de avond.   

  

Grolse dansgroep Bazooka en Bjorn Wouters voor de muzikale omlijsting maakten de avond, die het officiële programma tot in de kleine uurtjes doorging in het Sportcafé, compleet.

 

 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.