Actueel Archief

Football Maties op Marveldtoernooi 2016

20-05-2016

Op zondag 28 mei zal Football Maties weer met een stand aanwezig zijn op het Marveldtoernooi. Dus heb je nog oude schoenen, kom langs en lever ze in!

Heb jij nog oude, gebruikte voetbalschoenen die te klein zijn geworden, die je nooit meer aandoet en maar een beetje liggen te versloffen op zolder of in de schuur? Stichting Football Maties zamelt ze in en geeft ze een mooie tweede bestemming bij projecten in ontwikkelingslanden en dan met name in Afrika.
 
Op de edities van het Marveldtoernooi 2014 en 2015 was Football Maties met een stand aanwezig. Zij zullen ook dit jaar weer met veel plezier jouw oude voetbalschoenen in ontvangst willen nemen. Op zondag 28 mei kun je ze inleveren bij de stand in de buurt van de kleedkamers. Het is heel erg handig als je de schoenen met de veters aan elkaar vastknoopt.
 
De voetbalschoenen die de afgelopen twee jaren zijn ingezameld, hebben inmiddels hun weg naar Afrika gevonden. Op www.footballmaties.com kun je nalezen welke bestemmingen dat zijn geweest en naar welke nieuwe projecten jouw oude voetbalschoenen zouden kunnen gaan.
 
#Baiedankie alvast, #Keepthezoolalive.
 
 

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.