Actueel Archief

Football Maties op Marveldtoernooi 2016

20-05-2016

Op zondag 28 mei zal Football Maties weer met een stand aanwezig zijn op het Marveldtoernooi. Dus heb je nog oude schoenen, kom langs en lever ze in!

Heb jij nog oude, gebruikte voetbalschoenen die te klein zijn geworden, die je nooit meer aandoet en maar een beetje liggen te versloffen op zolder of in de schuur? Stichting Football Maties zamelt ze in en geeft ze een mooie tweede bestemming bij projecten in ontwikkelingslanden en dan met name in Afrika.
 
Op de edities van het Marveldtoernooi 2014 en 2015 was Football Maties met een stand aanwezig. Zij zullen ook dit jaar weer met veel plezier jouw oude voetbalschoenen in ontvangst willen nemen. Op zondag 28 mei kun je ze inleveren bij de stand in de buurt van de kleedkamers. Het is heel erg handig als je de schoenen met de veters aan elkaar vastknoopt.
 
De voetbalschoenen die de afgelopen twee jaren zijn ingezameld, hebben inmiddels hun weg naar Afrika gevonden. Op www.footballmaties.com kun je nalezen welke bestemmingen dat zijn geweest en naar welke nieuwe projecten jouw oude voetbalschoenen zouden kunnen gaan.
 
#Baiedankie alvast, #Keepthezoolalive.