Actueel Archief

Football Maties op Marveldtoernooi 2016

20-05-2016

Op zondag 28 mei zal Football Maties weer met een stand aanwezig zijn op het Marveldtoernooi. Dus heb je nog oude schoenen, kom langs en lever ze in!

Heb jij nog oude, gebruikte voetbalschoenen die te klein zijn geworden, die je nooit meer aandoet en maar een beetje liggen te versloffen op zolder of in de schuur? Stichting Football Maties zamelt ze in en geeft ze een mooie tweede bestemming bij projecten in ontwikkelingslanden en dan met name in Afrika.
 
Op de edities van het Marveldtoernooi 2014 en 2015 was Football Maties met een stand aanwezig. Zij zullen ook dit jaar weer met veel plezier jouw oude voetbalschoenen in ontvangst willen nemen. Op zondag 28 mei kun je ze inleveren bij de stand in de buurt van de kleedkamers. Het is heel erg handig als je de schoenen met de veters aan elkaar vastknoopt.
 
De voetbalschoenen die de afgelopen twee jaren zijn ingezameld, hebben inmiddels hun weg naar Afrika gevonden. Op www.footballmaties.com kun je nalezen welke bestemmingen dat zijn geweest en naar welke nieuwe projecten jouw oude voetbalschoenen zouden kunnen gaan.
 
#Baiedankie alvast, #Keepthezoolalive.
 
 

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.