Actueel Archief

Ballonvaart Internationaal Marveldtoernooi

20-05-2016

Op dinsdag 17 mei jl. was het dan eindelijk zover! Het weer was fantastisch en de twaalf winnaars van de verloting voor vrijwilligers gingen vanaf sportpark Den Elshof de lucht in.

Traditioneel had de afsluiting van het 26e Internationale Marveldtoernooi op de zondagavond weer een extra feestelijk tintje want onder alle vrijwilligers werd een ballonvaart verloot. Deze ballonvaart is beschikbaar gesteld door de Grolsch als dank voor de inzet van al die vrijwilligers. Een fantastisch gebaar waarmee 12 vrijwilligers die avond blij gemaakt konden worden. Het heeft even geduurd alvorens de ballonvaart kon worden ingepland. Maar op dinsdag 17 mei jl. was het dan eindelijk zover! Het weer was fantastisch en de twaalf winnaars gingen vanaf sportpark Den Elshof de lucht in.  
 
 
De wind was echter harder dan verwacht. “De voorspelling was dat we via Eibergen / Haaksbergen in de buurt van Enschede zouden landen. Eenmaal in de lucht ging de ballon echter direct de andere kant op richting Duitsland, dus een onverwacht uitstapje naar het buitenland. Het uitzicht was ontzettend mooi, we voeren over het Zwilbrocker venn en het was prachtig om de vogelkolonie vanuit de lucht te zien”, aldus Karin Reumer één van de prijswinnaars. Uiteindelijk heeft men in de buurt van Ahaus (Duitsland) weer voet aan de grond gezet. Ook dit jaar zal op de zondagavond wederom een ballonvaart verloot worden. Wie zijn dan de gelukkigen?
 
 
De gelukkige prijswinnaars van afgelopen editie waren: 
 • Karin Reumer
 • Stef Oldenkotte
 • Ronald Westervoorde
 • Jelmer Rijkenbarg
 • Mirjam Pos
 • Niels Meekes
 • Ramon Nienhuis
 • Suzanne Douma
 • Gerald Groot Zevert
 • Martijn Rooks
 • Sven Meekes
 • Tijmen Lageschaar

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.