Actueel Archief

Ballonvaart Internationaal Marveldtoernooi

20-05-2016

Op dinsdag 17 mei jl. was het dan eindelijk zover! Het weer was fantastisch en de twaalf winnaars van de verloting voor vrijwilligers gingen vanaf sportpark Den Elshof de lucht in.

Traditioneel had de afsluiting van het 26e Internationale Marveldtoernooi op de zondagavond weer een extra feestelijk tintje want onder alle vrijwilligers werd een ballonvaart verloot. Deze ballonvaart is beschikbaar gesteld door de Grolsch als dank voor de inzet van al die vrijwilligers. Een fantastisch gebaar waarmee 12 vrijwilligers die avond blij gemaakt konden worden. Het heeft even geduurd alvorens de ballonvaart kon worden ingepland. Maar op dinsdag 17 mei jl. was het dan eindelijk zover! Het weer was fantastisch en de twaalf winnaars gingen vanaf sportpark Den Elshof de lucht in.  
 
 
De wind was echter harder dan verwacht. “De voorspelling was dat we via Eibergen / Haaksbergen in de buurt van Enschede zouden landen. Eenmaal in de lucht ging de ballon echter direct de andere kant op richting Duitsland, dus een onverwacht uitstapje naar het buitenland. Het uitzicht was ontzettend mooi, we voeren over het Zwilbrocker venn en het was prachtig om de vogelkolonie vanuit de lucht te zien”, aldus Karin Reumer één van de prijswinnaars. Uiteindelijk heeft men in de buurt van Ahaus (Duitsland) weer voet aan de grond gezet. Ook dit jaar zal op de zondagavond wederom een ballonvaart verloot worden. Wie zijn dan de gelukkigen?
 
 
De gelukkige prijswinnaars van afgelopen editie waren: 
 • Karin Reumer
 • Stef Oldenkotte
 • Ronald Westervoorde
 • Jelmer Rijkenbarg
 • Mirjam Pos
 • Niels Meekes
 • Ramon Nienhuis
 • Suzanne Douma
 • Gerald Groot Zevert
 • Martijn Rooks
 • Sven Meekes
 • Tijmen Lageschaar

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.