Actueel Archief

Ballonvaart Internationaal Marveldtoernooi

20-05-2016

Op dinsdag 17 mei jl. was het dan eindelijk zover! Het weer was fantastisch en de twaalf winnaars van de verloting voor vrijwilligers gingen vanaf sportpark Den Elshof de lucht in.

Traditioneel had de afsluiting van het 26e Internationale Marveldtoernooi op de zondagavond weer een extra feestelijk tintje want onder alle vrijwilligers werd een ballonvaart verloot. Deze ballonvaart is beschikbaar gesteld door de Grolsch als dank voor de inzet van al die vrijwilligers. Een fantastisch gebaar waarmee 12 vrijwilligers die avond blij gemaakt konden worden. Het heeft even geduurd alvorens de ballonvaart kon worden ingepland. Maar op dinsdag 17 mei jl. was het dan eindelijk zover! Het weer was fantastisch en de twaalf winnaars gingen vanaf sportpark Den Elshof de lucht in.  
 
 
De wind was echter harder dan verwacht. “De voorspelling was dat we via Eibergen / Haaksbergen in de buurt van Enschede zouden landen. Eenmaal in de lucht ging de ballon echter direct de andere kant op richting Duitsland, dus een onverwacht uitstapje naar het buitenland. Het uitzicht was ontzettend mooi, we voeren over het Zwilbrocker venn en het was prachtig om de vogelkolonie vanuit de lucht te zien”, aldus Karin Reumer één van de prijswinnaars. Uiteindelijk heeft men in de buurt van Ahaus (Duitsland) weer voet aan de grond gezet. Ook dit jaar zal op de zondagavond wederom een ballonvaart verloot worden. Wie zijn dan de gelukkigen?
 
 
De gelukkige prijswinnaars van afgelopen editie waren: 
 • Karin Reumer
 • Stef Oldenkotte
 • Ronald Westervoorde
 • Jelmer Rijkenbarg
 • Mirjam Pos
 • Niels Meekes
 • Ramon Nienhuis
 • Suzanne Douma
 • Gerald Groot Zevert
 • Martijn Rooks
 • Sven Meekes
 • Tijmen Lageschaar

Van Bommels eerste keer

Het Internationale Marveldtoernooi heeft veel grootheden op de velden gezien, maar ook naast de velden zijn er een aantal bekendheden te spotten. Zo kunt u denken aan Danny Blind, Guus Hiddink en nog vele anderen.

“Mijn ambitie is om wedstrijden te leiden op het hoogste niveau van de dames”

Lizzy van der Helm is de eerste vrouwelijke scheidsrechter op het Marveldtoernooi. De spraakwaterval uit Zoetermeer voelt zich hier als in een vis in het water.

Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.