Actueel Archief

31-05-2015

In het zonnetje gezet: Millen Baars (Ajax)

Ook tijdens dit Marveldtoernooi was er weer een jarige, te weten Millen Baars van Ajax.

Millen werd enigszins overdonderd toen ‘de keukenbrigade van het Marveldtoernooi’ hem op zaterdagmorgen tijdens het ontbijt in de sporthal in het zonnetje zette. Onder luid gezang werd hij gefeliciteerd en ontving hij een prachtige Grolse want-sleutelhanger.

Ook Millen’s leiders hadden een gebakje voor hem gekocht, dat hij mocht opeten omdat hij deze dag niet speelde. Hij genoot dan ook écht, tot aan de laatste kruimel, van deze lekkernij.

Het is voor Millen de eerste keer dat hij aanwezig is op het Marveldtoernooi en zijn indruk is positief. “Het is een goed bezet toernooi, waaraan veel verschillende landen meedoen”, zo zei hij.

Millen, die normaal gesproken zijn verjaardag thuis zou hebben gevierd, vertelt trots dat zijn familie deze zaterdag ook hier komt kijken. “Ik speel vandaag niet mee, maar het is wel mooi dat mijn familie ook komt”, zegt hij trots.

Het wordt vast een mooie dag, Millen!


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.