Actueel Archief

31-05-2015

In het zonnetje gezet: Millen Baars (Ajax)

Ook tijdens dit Marveldtoernooi was er weer een jarige, te weten Millen Baars van Ajax.

Millen werd enigszins overdonderd toen ‘de keukenbrigade van het Marveldtoernooi’ hem op zaterdagmorgen tijdens het ontbijt in de sporthal in het zonnetje zette. Onder luid gezang werd hij gefeliciteerd en ontving hij een prachtige Grolse want-sleutelhanger.

Ook Millen’s leiders hadden een gebakje voor hem gekocht, dat hij mocht opeten omdat hij deze dag niet speelde. Hij genoot dan ook écht, tot aan de laatste kruimel, van deze lekkernij.

Het is voor Millen de eerste keer dat hij aanwezig is op het Marveldtoernooi en zijn indruk is positief. “Het is een goed bezet toernooi, waaraan veel verschillende landen meedoen”, zo zei hij.

Millen, die normaal gesproken zijn verjaardag thuis zou hebben gevierd, vertelt trots dat zijn familie deze zaterdag ook hier komt kijken. “Ik speel vandaag niet mee, maar het is wel mooi dat mijn familie ook komt”, zegt hij trots.

Het wordt vast een mooie dag, Millen!


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.