Actueel Archief

31-05-2015

Beter presteren door videoanalyse

Op de sponsoravond werd bekend gemaakt dat de s.v. Grol bezig is met de aanschaf van een videoanalyse systeem. Wat is dat precies? Football360 is op het toernooi aanwezig om hun product te demonsteren; een compleet videoanalyse systeem waarmee clubs, trainers en coaches automatisch, dus zonder handmatig filmen, wedstrijden kunnen opnemen. Via internet kunnen de beelden teruggekeken, geanalyseerd en gepresenteerd worden.

Bij dit systeem wordt gebruik gemaakt van 4 vaste cameraposities. De camera’s maken automatisch opnames van overzichtsbeelden van het hele veld. Uiteraard worden dergelijke systemen in de professionele voetballerij intensief gebruikt. Al sinds 2009 werken de clubs uit de Jupiler League met één systeem voor videoanalyses. De beelden worden centraal opgeslagen en kunnen door de clubs opgevraagd worden, waarmee de competitie een wereldprimeur had. Ook onze eigen s.v. Grol gaat dus binnenkort gebruik maken van een dergelijk systeem. Onder leiding van Marco Frank wordt geïnventariseerd welk systeem voor de Grol het beste is. Het systeem zal ingezet worden voor zowel de jeugd- als de seniorenteams. Bekijk meer beelden, gemaakt door 360Sportsintelligence, van het Marveldtoernooi op het Youtubekanaal.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.