Actueel Archief

30-05-2015

“Het is mooi als er wordt gefloten naar de wedstrijd; laat die jongens maar lekker voetballen”

Arnold Spin, supporter van FC Twente, bezoekt alle thuiswedstrijden van ‘zijn’ club. Zelf heeft hij alleen in zijn jeugdjaren gevoetbald en wel bij Sparta in Enschede en AZSV in Aalten. Voetbal blijft echter een passie voor hem.

Toen Arnold een aantal jaren geleden door Tonnie Zieverink, één van de organisatoren van het Marveldtoernooi, werd getipt om eens op dit toernooi te komen kijken, was hij blij verrast. “Ik vond het direct fantastisch en sindsdien kom ik ieder jaar kijken”, aldus Arnold. “Het is een schitterend toernooi en het voetbal is van een zeer hoog niveau, evenals de arbitrage. Ik vind het goed dat er wordt ‘gefloten naar de wedstrijd’; laat die jongens maar lekker voetballen”, vervolgt hij.

Arnold kan zich nog herinneren dat er een aantal jaren een buitenlands team meedeed, dat voorafgaande aan de wedstrijd een soort vreugdedans deed. “Het is mooi om te zien hoe de mensen met de verschillende nationaliteiten hun eigen rituelen hebben”. Tot slot zegt Arnold over het toernooi: “Het is fantastisch om te zien hoe alles hier georganiseerd is. Sinds een paar jaar ben ik ook aanwezig bij de sponsoravond op de donderdag voorafgaand aan het toernooi. Ook deze avonden zijn altijd geweldig”.  Zoals velen met hem geniet Arnold intens dit toernooi, waar voetbal in zijn puurste vorm wordt gespeeld.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.