Actueel Archief

30-05-2015

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Voor de voetballers is het Marveldtoernooi meer dan een voetbaltoernooi alleen. Het is een levenservaring, zoals ook bondscoach Guus Hidink in het Programmaboek van het Marveldtoernooi vertelt. Niet alleen winnen en verliezen met elkaar, ook samen eten, met elkaar in de luxe huisjes op Marveldrecreatie verblijven. Zo ook voor de spelers van sv Grol. Waren zij het die altijd na afloop van een wedstrijddag gewoon weer op hun fiets huiswaarts keerden, sinds enkele jaren verblijft ook de jeugd van sv Grol in de huisjes. Ook voor hen is het Marveldtoernooi een weekendje uit.

 

Vrijdagmiddag trokken de jongens na gesleep met tassen en koffers de huisjes in. Met zijn vieren in een huisje. Dolle pret, maar direct ook al een discussie over welke twee de ene slaapkamer mogen en welk koppel de andere. Wat ruimte, comfort en bedden betreft geen enkel verschil, maar slechts één kamer heeft een spiegel en ja, jongens van 15 jaar, ook ijdel natuurlijk, zoals hun leeftijdsgenoten bij de iets grotere clubs. Mees van Schaijk en Martiz Bennink zijn de geluksvogels. Siebe Lantink en Ties klein Gunnewiek nemen genoegen met de kamer zonder spiegel. De koelkast wordt gevuld met lekkernijen.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.