Actueel Archief

30-05-2015

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Voor de voetballers is het Marveldtoernooi meer dan een voetbaltoernooi alleen. Het is een levenservaring, zoals ook bondscoach Guus Hidink in het Programmaboek van het Marveldtoernooi vertelt. Niet alleen winnen en verliezen met elkaar, ook samen eten, met elkaar in de luxe huisjes op Marveldrecreatie verblijven. Zo ook voor de spelers van sv Grol. Waren zij het die altijd na afloop van een wedstrijddag gewoon weer op hun fiets huiswaarts keerden, sinds enkele jaren verblijft ook de jeugd van sv Grol in de huisjes. Ook voor hen is het Marveldtoernooi een weekendje uit.

 

Vrijdagmiddag trokken de jongens na gesleep met tassen en koffers de huisjes in. Met zijn vieren in een huisje. Dolle pret, maar direct ook al een discussie over welke twee de ene slaapkamer mogen en welk koppel de andere. Wat ruimte, comfort en bedden betreft geen enkel verschil, maar slechts één kamer heeft een spiegel en ja, jongens van 15 jaar, ook ijdel natuurlijk, zoals hun leeftijdsgenoten bij de iets grotere clubs. Mees van Schaijk en Martiz Bennink zijn de geluksvogels. Siebe Lantink en Ties klein Gunnewiek nemen genoegen met de kamer zonder spiegel. De koelkast wordt gevuld met lekkernijen.


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.