Actueel Archief

Opening Marveldtoernooi

29-05-2015

‘Jullie zijn de opvolgers van de sterren van nu’ ‘Tussen jullie zitten toekomstige sterren als Wesley Sneijder, Arjen Robben en Robin van Persie die hier ook gespeeld hebben.

We zijn er bijzonder trots op en blij mee dat jullie hier zijn en hopen dat jullie een prachtig toernooi beleven. We hopen dat jullie een onvergetelijk weekend zullen hebben en ons toernooi als een hoogtepunt ervaren in jullie voetbalopleiding.’ Zo opende toernooivoorzitter Marco Frank de officiële opening van de 26e editie van het Internationale Marveldtoernooi in de tot restaurant/ontvangstruimte omgetoverde sporthal vrijdagmiddag ten overstaan van alle teams met hun begeleiders.

 

Aansluitend was het Annette Bronsvoort, burgemeester van de gemeente Oost Gelre die zich een bijzonder trotse eerste burger voelde, met zulke grote namen in Groenlo. ‘Fantastisch dat de beste jeugdspelers van de wereld hier naar Groenlo komen. Spelers die je waarschijnlijk over een aantal jaren alleen nog maar van grote afstand kunt aanschouwen vanaf hoge tribunes. Dat zegt iets over de aantrekkingskracht van dit toernooi. Jullie hebben allen iets gemeen met elkaar; ambitie, talent en een teamspeler. Jullie zijn de opvolgers van de sterren van nu. Zondagmiddag kwart voor vijf weten we wie er gewonnen heeft.’ Als boodschap gaf ze de spelers nog wel iets mee als een waardig VVV-functionaris; ‘Tell about Groenlo and Grol, everywhere you go.’


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.