Actueel Archief

Opening Marveldtoernooi

29-05-2015

‘Jullie zijn de opvolgers van de sterren van nu’ ‘Tussen jullie zitten toekomstige sterren als Wesley Sneijder, Arjen Robben en Robin van Persie die hier ook gespeeld hebben.

We zijn er bijzonder trots op en blij mee dat jullie hier zijn en hopen dat jullie een prachtig toernooi beleven. We hopen dat jullie een onvergetelijk weekend zullen hebben en ons toernooi als een hoogtepunt ervaren in jullie voetbalopleiding.’ Zo opende toernooivoorzitter Marco Frank de officiële opening van de 26e editie van het Internationale Marveldtoernooi in de tot restaurant/ontvangstruimte omgetoverde sporthal vrijdagmiddag ten overstaan van alle teams met hun begeleiders.

 

Aansluitend was het Annette Bronsvoort, burgemeester van de gemeente Oost Gelre die zich een bijzonder trotse eerste burger voelde, met zulke grote namen in Groenlo. ‘Fantastisch dat de beste jeugdspelers van de wereld hier naar Groenlo komen. Spelers die je waarschijnlijk over een aantal jaren alleen nog maar van grote afstand kunt aanschouwen vanaf hoge tribunes. Dat zegt iets over de aantrekkingskracht van dit toernooi. Jullie hebben allen iets gemeen met elkaar; ambitie, talent en een teamspeler. Jullie zijn de opvolgers van de sterren van nu. Zondagmiddag kwart voor vijf weten we wie er gewonnen heeft.’ Als boodschap gaf ze de spelers nog wel iets mee als een waardig VVV-functionaris; ‘Tell about Groenlo and Grol, everywhere you go.’


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.