Actueel Archief

Football Maties op het 26e Internationale Marveldtoernooi

21-05-2015

Stichting Football Maties zamelt oude voetbalschoenen, -kleding en –materialen in, die vanuit een loods in Arnhem ter beschikking gesteld worden aan projecten in voornamelijk Afrika.

Football Maties is met een stand aanwezig op het komende Marveldtoernooi, waar iedereen zijn of haar gebruikte voetbalschoenen in een container kan achterlaten. De ingezamelde materialen krijgen door Football Maties een goede tweede en zinvolle bestemming. 
 
‘Keep the zool alive’ is het motto van Football Maties. De Stichting heeft diverse ambassadeurs vanuit het betaalde voetbal, o.a. Willem Janssen van FC Utrecht en Vito Wormgoor van ADO Den Haag.
 
Football Maties is bovendien één van de balsponsoren van de finalewedstrijd op zondag 31 mei. Het Marveldtoernooi vindt plaats op Sportpark Den Elshof, de thuishaven van s.v.Grol, dat onlangs de oude kledinglijn ook al aan Football Maties ter beschikking heeft gesteld
 
Je kunt tijdens het Marveldtoernooi kennis maken met de mensen achter de Stichting, die volledig draait op vrijwilligers. Meer informatie kun je verder vinden op www.footballmaties.nl.
 
Dus zet je in en verzamel zoveel mogelijk voetbalschoenen!
Kom op en doe je best en laat kinderen in ontwikkelingslanden voetballen!
 

 


Van Bommels eerste keer

Het Internationale Marveldtoernooi heeft veel grootheden op de velden gezien, maar ook naast de velden zijn er een aantal bekendheden te spotten. Zo kunt u denken aan Danny Blind, Guus Hiddink en nog vele anderen.

“Mijn ambitie is om wedstrijden te leiden op het hoogste niveau van de dames”

Lizzy van der Helm is de eerste vrouwelijke scheidsrechter op het Marveldtoernooi. De spraakwaterval uit Zoetermeer voelt zich hier als in een vis in het water.

Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.