Actueel Archief

Football Maties op het 26e Internationale Marveldtoernooi

21-05-2015

Stichting Football Maties zamelt oude voetbalschoenen, -kleding en –materialen in, die vanuit een loods in Arnhem ter beschikking gesteld worden aan projecten in voornamelijk Afrika.

Football Maties is met een stand aanwezig op het komende Marveldtoernooi, waar iedereen zijn of haar gebruikte voetbalschoenen in een container kan achterlaten. De ingezamelde materialen krijgen door Football Maties een goede tweede en zinvolle bestemming. 
 
‘Keep the zool alive’ is het motto van Football Maties. De Stichting heeft diverse ambassadeurs vanuit het betaalde voetbal, o.a. Willem Janssen van FC Utrecht en Vito Wormgoor van ADO Den Haag.
 
Football Maties is bovendien één van de balsponsoren van de finalewedstrijd op zondag 31 mei. Het Marveldtoernooi vindt plaats op Sportpark Den Elshof, de thuishaven van s.v.Grol, dat onlangs de oude kledinglijn ook al aan Football Maties ter beschikking heeft gesteld
 
Je kunt tijdens het Marveldtoernooi kennis maken met de mensen achter de Stichting, die volledig draait op vrijwilligers. Meer informatie kun je verder vinden op www.footballmaties.nl.
 
Dus zet je in en verzamel zoveel mogelijk voetbalschoenen!
Kom op en doe je best en laat kinderen in ontwikkelingslanden voetballen!
 

 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.