Actueel Archief

Football Maties op het 26e Internationale Marveldtoernooi

21-05-2015

Stichting Football Maties zamelt oude voetbalschoenen, -kleding en –materialen in, die vanuit een loods in Arnhem ter beschikking gesteld worden aan projecten in voornamelijk Afrika.

Football Maties is met een stand aanwezig op het komende Marveldtoernooi, waar iedereen zijn of haar gebruikte voetbalschoenen in een container kan achterlaten. De ingezamelde materialen krijgen door Football Maties een goede tweede en zinvolle bestemming. 
 
‘Keep the zool alive’ is het motto van Football Maties. De Stichting heeft diverse ambassadeurs vanuit het betaalde voetbal, o.a. Willem Janssen van FC Utrecht en Vito Wormgoor van ADO Den Haag.
 
Football Maties is bovendien één van de balsponsoren van de finalewedstrijd op zondag 31 mei. Het Marveldtoernooi vindt plaats op Sportpark Den Elshof, de thuishaven van s.v.Grol, dat onlangs de oude kledinglijn ook al aan Football Maties ter beschikking heeft gesteld
 
Je kunt tijdens het Marveldtoernooi kennis maken met de mensen achter de Stichting, die volledig draait op vrijwilligers. Meer informatie kun je verder vinden op www.footballmaties.nl.
 
Dus zet je in en verzamel zoveel mogelijk voetbalschoenen!
Kom op en doe je best en laat kinderen in ontwikkelingslanden voetballen!
 

 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.