Actueel Archief

Goede doelen op het Marveldtoernooi 2015

16-05-2015

26e Internationale Marveldtoernooi steunt KiKa (Kinderen Kankervrij) en The Lighthouse Sports Foundation (daar waar beperkingen worden omgebogen in mogelijkheden).

In het weekend van 29, 30 en 31 mei vindt het 26e Internationale Marveldtoernooi plaats. Een prestigieus jeugdvoetbaltoernooi met teams uit heel Europa en ver daar buiten. Voetballers in de leeftijd tot 15 jaar laten hun mooiste voetbal zien op de velden van s.v. Grol in Groenlo. Zij kunnen lekker onbezorgd voetballen. Er zijn helaas ook kinderen die dit niet kunnen. Zij zijn te ziek, door de kanker die in hun lichaam zit. Of ze hebben (meerdere) beperkingen maar willen graag sporten met leeftijdsgenoten. Echter, bij welke sport ook, ze worden iedere keer weer geconfronteerd met hun beperkingen. 
 
KiKa is reeds vele jaren het goede doel tijdens het Internationaal Marveldtoernooi.  Kinderen met kanker worden liever gisteren dan vandaag beter. Tijdens het weekend van 29, 30 en 31 mei probeert het  bestuur van Stichting Internationaal Marveldtoernooi, in samenwerking met veldsponsor Pfeifer Heavy Machinery, haar steentje bij te dragen door geld in te zamelen voor KiKa. Samen met uw hulp hopen zij een aanzienlijk bedrag te kunnen overhandigen aan KiKa! Daarnaast zijn in de stand van KiKa diverse artikelen te koop waarvan de opbrengst ten goede komt van KiKa. 
 
Naast KiKa zal ook The Lighthouse Sports Foundation aanwezig zijn tijdens het drie dagen durende Internationale Marveldtoernooi. 
Zij helpen kinderen met (meerdere) beperkingen om erbij te mogen horen, om de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan (sport) evenementen. Dit zodat de kinderen het plezier van het samen sporten ervaren en kunnen participeren in voor anderen zo vanzelfsprekende activiteiten. Op welke manier zij dit doen, vertellen zij u graag tijdens het toernooi. 
 
Beide goede doelen zijn gedurende de drie dagen met een stand aanwezig. Ga bij hen langs, hoor wat zij te vertellen hebben, en steun hen, op welke manier dan ook!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.