Actueel Archief

Weevers vernieuwt contract

20-04-2015

Weevers heeft haar contracten met de s.v. Grol en het Internationaal Marveldtoernooi verlengd. Weevers zorgt al jarenlang voor het drukken van het clubblad en ook voor al het drukwerk ten behoeve van het Marveldtoernooi. Op zondag 19 april waren Rob van Dijk, commercieel directeur, en Jan Oonk, senior account manager, te gast op sportpark Den Elshof, om de vernieuwde contracten te ondertekenen.

De intensievere samenwerking heeft geleid tot extra reclamebordsponsoring, het uitbrengen van het clubblad in full-colour en extra PR-mogelijkheden voor het Marveldtoernooi.
 


V.l.n.r. Tonnie Zieverink en Marco Frank (s.v. Grol en Internationaal Marveldtoernooi) en Rob van Dijk en Jan Oonk (Weevers).

Weevers is vooral bekend als drukker, maar is inmiddels een multimediaal communicatiebureau geworden, met als visie om het complete communicatie traject te begeleiden van concept, creatie tot realisate. Tevens is Weevers bekend als uitgeverij van een groot aantal weekbladen. Als s.v. Grol en Internationaal Marveldtoernooi zijn we zeer verheugd over deze vernieuwde samenwerking.


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.