Actueel Archief

Weevers vernieuwt contract

20-04-2015

Weevers heeft haar contracten met de s.v. Grol en het Internationaal Marveldtoernooi verlengd. Weevers zorgt al jarenlang voor het drukken van het clubblad en ook voor al het drukwerk ten behoeve van het Marveldtoernooi. Op zondag 19 april waren Rob van Dijk, commercieel directeur, en Jan Oonk, senior account manager, te gast op sportpark Den Elshof, om de vernieuwde contracten te ondertekenen.

De intensievere samenwerking heeft geleid tot extra reclamebordsponsoring, het uitbrengen van het clubblad in full-colour en extra PR-mogelijkheden voor het Marveldtoernooi.
 


V.l.n.r. Tonnie Zieverink en Marco Frank (s.v. Grol en Internationaal Marveldtoernooi) en Rob van Dijk en Jan Oonk (Weevers).

Weevers is vooral bekend als drukker, maar is inmiddels een multimediaal communicatiebureau geworden, met als visie om het complete communicatie traject te begeleiden van concept, creatie tot realisate. Tevens is Weevers bekend als uitgeverij van een groot aantal weekbladen. Als s.v. Grol en Internationaal Marveldtoernooi zijn we zeer verheugd over deze vernieuwde samenwerking.


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.