Actueel Archief

Erik Hulzebosch en John van Zweden hoofdgasten op de sponsoravond s.v. Grol en Marveldtoernooi

13-04-2015

Op donderdagavond 28 mei a.s., traditioneel de avond voorafgaande aan het 26e Internationaal Marveldtoernooi, vindt voor de achtste achtereenvolgende keer de gezamenlijke sponsoravond plaats. Deze avond wordt georganiseerd door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi in samenwerking met het bestuur van de s.v. Grol. Elk jaar weer is dit een hele mooie aftrap van het driedaagse voetbalfeest op het sportpark Den Elshof. Met deelname van o.a. Ajax, Feyenoord, PSV, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Arsenal en Manchester United belooft het weer een waar spektakel te worden.

Entertainment van de bovenste plank 

De bedoeling van de sponsoravond is elkaar te ontmoeten in een zeer gezellige en sfeervol aangeklede sporthal Den Elshof, waar de organisatie zoals gebruikelijk zal zorgen voor een drankje en hapje. Verder wordt u een aantrekkelijk en gevarieerd programma aangeboden. Het is de organisatie gelukt om twee interessante en humorvolle gastsprekers aan te trekken, te weten John van Zweden en Erik Hulzebosch. 
 
John van Zweden:
 
Wat doet een behangkoning uit Den Haag in de Premier Leaque? Hoe is het om als fanatieke voetbalsupporter op te klimmen tot mede-eigenaar van een topclub in Engeland? Wat heeft een Haagse volksjongen te zoeken in Swansea?
John van Zweden komt ons dat graag vertellen want hij is die volksjongen. Een inspirerend verhaal, dat klinkt als een spannend jongensboek en doorspekt is met Haagse humor. Onlangs had hij nog een flinke aanvaring met Louis van Gaal. Wie de beelden heeft gezien, weet een beetje wat we tijdens de sponsoravond van John kunnen verwachten.
 
Erik Hulzebosch:
 
Erik Hulzebosch is Nederlands bekendste marathonschaatser. De eerste officiële wedstrijd was meteen de ‘Tocht der tochten’. In 1985 deed hij, onder naam van zijn broer, mee aan de Elfstedentocht. Hij was meteen verkocht en legde zich serieus toe op het trainen en rijden van wedstrijden op natuurijs. In 1997 is Erik Hulzebosch favoriet nummer 1, maar in de sprint wordt hij verslagen door rivaal Henk Angenent. Naast het schaatsen van marathons is Erik Hulzebosch actief als manager van zijn eigen marathonploeg, gedeeltelijk eigenaar van schaatsfabrikant Maple en een erkend zanger. Hij won ‘So you wanna be a popstar’. 
Erik is een entertainer. Met zijn karakteristieke accent, zijn gevoel voor humor en zijn enthousiasme weet hij een zaal tot leven te brengen. 
 
Beide gasten staan garant voor veel entertainment en het belooft dan ook weer een vermakelijke avond te worden. Alle sponsoren van de s.v. Grol en het Internationaal Marveldtoernooi ontvangen eind april op een wel heel bijzondere manier een uitnodiging voor deze sponsoravond. Op dit moment wil de organisatie daar niet veel meer over prijsgeven. Houd als sponsor van de s.v. Grol en / of het Internationaal Marveldtoernooi uw mailbox derhalve erg goed in de gaten en laat u verrassen!

 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.