Actueel Archief

Craig Napier wint Marveld Award

07-07-2014

Op de Ibercup in Portugal heeft de 24-jarige Craig Napier uit Schotland de Marveld Award gewonnen. Van in totaal 180 scheidsrechters is hij uitgeroepen tot de beste junior scheidsrechter van het toernooi. Als prijs mag hij in 2015 op het Marveldtoernooi fluiten.

De Ibercup is een groot voetbaltoernooi voor verschillende leeftijdsklassen met ca 250 teams uit de hele wereld. De wedstrijden worden geleid door in totaal 180 jonge scheidsrechters die worden aangesteld door Tournaments Abroad. Een organisatie waar het Marveldtoernooi al jaren mee samen werkt.

Aan het eind van de Ibercup worden er diverse prijzen uitgereikt. Zo wordt er ook de beste junior scheidsrechter gekozen. Naast het gebruikelijke Silver Whistle certificaat ontving de winnaar dit jaar voor het eerst tevens de Marveld Award. Dit betekent dat de winnaar als scheidsrechter mag fungeren op het prestigieuze Marveldtoernooi.


Van links naar rechts: Marco Frank (voorzitter Internationaal Marveldtoernooi), Craig Napier (winnaar Marveld Award) en Daniel Curcio (directeur Tournaments Abroad).

De winnaar van de Marveld Award is geworden de 24-jarige Craig Napier uit Schotland. Een van de meest talentvolle jonge scheidsrechters in Schotland met ambitie en mogelijkheden om in de toekomst een FIFA scheidsrechter te worden. De prijs werd hem tijdens de Ibercup in Estoril uitgereikt door Marco Frank en Tonny Hartman van de Marveldtoernooi-organisatie in bijzijn van Daniel Curcio van Tournaments Abroad.

 


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.