Actueel Archief

Craig Napier wint Marveld Award

07-07-2014

Op de Ibercup in Portugal heeft de 24-jarige Craig Napier uit Schotland de Marveld Award gewonnen. Van in totaal 180 scheidsrechters is hij uitgeroepen tot de beste junior scheidsrechter van het toernooi. Als prijs mag hij in 2015 op het Marveldtoernooi fluiten.

De Ibercup is een groot voetbaltoernooi voor verschillende leeftijdsklassen met ca 250 teams uit de hele wereld. De wedstrijden worden geleid door in totaal 180 jonge scheidsrechters die worden aangesteld door Tournaments Abroad. Een organisatie waar het Marveldtoernooi al jaren mee samen werkt.

Aan het eind van de Ibercup worden er diverse prijzen uitgereikt. Zo wordt er ook de beste junior scheidsrechter gekozen. Naast het gebruikelijke Silver Whistle certificaat ontving de winnaar dit jaar voor het eerst tevens de Marveld Award. Dit betekent dat de winnaar als scheidsrechter mag fungeren op het prestigieuze Marveldtoernooi.


Van links naar rechts: Marco Frank (voorzitter Internationaal Marveldtoernooi), Craig Napier (winnaar Marveld Award) en Daniel Curcio (directeur Tournaments Abroad).

De winnaar van de Marveld Award is geworden de 24-jarige Craig Napier uit Schotland. Een van de meest talentvolle jonge scheidsrechters in Schotland met ambitie en mogelijkheden om in de toekomst een FIFA scheidsrechter te worden. De prijs werd hem tijdens de Ibercup in Estoril uitgereikt door Marco Frank en Tonny Hartman van de Marveldtoernooi-organisatie in bijzijn van Daniel Curcio van Tournaments Abroad.