Actueel Archief

Craig Napier wint Marveld Award

07-07-2014

Op de Ibercup in Portugal heeft de 24-jarige Craig Napier uit Schotland de Marveld Award gewonnen. Van in totaal 180 scheidsrechters is hij uitgeroepen tot de beste junior scheidsrechter van het toernooi. Als prijs mag hij in 2015 op het Marveldtoernooi fluiten.

De Ibercup is een groot voetbaltoernooi voor verschillende leeftijdsklassen met ca 250 teams uit de hele wereld. De wedstrijden worden geleid door in totaal 180 jonge scheidsrechters die worden aangesteld door Tournaments Abroad. Een organisatie waar het Marveldtoernooi al jaren mee samen werkt.

Aan het eind van de Ibercup worden er diverse prijzen uitgereikt. Zo wordt er ook de beste junior scheidsrechter gekozen. Naast het gebruikelijke Silver Whistle certificaat ontving de winnaar dit jaar voor het eerst tevens de Marveld Award. Dit betekent dat de winnaar als scheidsrechter mag fungeren op het prestigieuze Marveldtoernooi.


Van links naar rechts: Marco Frank (voorzitter Internationaal Marveldtoernooi), Craig Napier (winnaar Marveld Award) en Daniel Curcio (directeur Tournaments Abroad).

De winnaar van de Marveld Award is geworden de 24-jarige Craig Napier uit Schotland. Een van de meest talentvolle jonge scheidsrechters in Schotland met ambitie en mogelijkheden om in de toekomst een FIFA scheidsrechter te worden. De prijs werd hem tijdens de Ibercup in Estoril uitgereikt door Marco Frank en Tonny Hartman van de Marveldtoernooi-organisatie in bijzijn van Daniel Curcio van Tournaments Abroad.

 


Van Bommels eerste keer

Het Internationale Marveldtoernooi heeft veel grootheden op de velden gezien, maar ook naast de velden zijn er een aantal bekendheden te spotten. Zo kunt u denken aan Danny Blind, Guus Hiddink en nog vele anderen.

“Mijn ambitie is om wedstrijden te leiden op het hoogste niveau van de dames”

Lizzy van der Helm is de eerste vrouwelijke scheidsrechter op het Marveldtoernooi. De spraakwaterval uit Zoetermeer voelt zich hier als in een vis in het water.

Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.