Actueel Archief

Craig Napier wint Marveld Award

07-07-2014

Op de Ibercup in Portugal heeft de 24-jarige Craig Napier uit Schotland de Marveld Award gewonnen. Van in totaal 180 scheidsrechters is hij uitgeroepen tot de beste junior scheidsrechter van het toernooi. Als prijs mag hij in 2015 op het Marveldtoernooi fluiten.

De Ibercup is een groot voetbaltoernooi voor verschillende leeftijdsklassen met ca 250 teams uit de hele wereld. De wedstrijden worden geleid door in totaal 180 jonge scheidsrechters die worden aangesteld door Tournaments Abroad. Een organisatie waar het Marveldtoernooi al jaren mee samen werkt.

Aan het eind van de Ibercup worden er diverse prijzen uitgereikt. Zo wordt er ook de beste junior scheidsrechter gekozen. Naast het gebruikelijke Silver Whistle certificaat ontving de winnaar dit jaar voor het eerst tevens de Marveld Award. Dit betekent dat de winnaar als scheidsrechter mag fungeren op het prestigieuze Marveldtoernooi.


Van links naar rechts: Marco Frank (voorzitter Internationaal Marveldtoernooi), Craig Napier (winnaar Marveld Award) en Daniel Curcio (directeur Tournaments Abroad).

De winnaar van de Marveld Award is geworden de 24-jarige Craig Napier uit Schotland. Een van de meest talentvolle jonge scheidsrechters in Schotland met ambitie en mogelijkheden om in de toekomst een FIFA scheidsrechter te worden. De prijs werd hem tijdens de Ibercup in Estoril uitgereikt door Marco Frank en Tonny Hartman van de Marveldtoernooi-organisatie in bijzijn van Daniel Curcio van Tournaments Abroad.

 


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.