Actueel Archief

Toernooiorganisatie blij met voortzetting hoofdsponsorschap

25-05-2014

Marveld Recreatie wil graag doorgaan als hoofdsponsor Marveldtoernooi

Terwijl de sambaklanken vanaf het hoofdveld door het openstaande raam het wedstrijdsecretariaat binnenkomen, is het toernooivoorzitter Ben Bomers die, met om hem heen staand zijn medebestuursleden, het woord voert richting Edwin en Doreen Bomers van Marveld Recreatie, vanaf de eerste editie van het toernooi in 1989 hoofdsponsor van het toernooi. ‘We willen graag van de gelegenheid gebruik maken om jullie hartelijk te bedanken voor 25-jaar hoofdsponsorschap van ons toernooi. Dat waarderen wij zeer en willen dit dan ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dat hadden we op de middenstip van het hoofdveld willen doen maar we weten ook dat we jou daar geen plezier mee doen. Ook op de sponsoravond niet. Vandaar dat we het hier doen, en in deze setting.’ Bomers lacht en knikt.

De terugtredende voorzitter bedankte Bomers ook persoonlijk voor het prettige contact dat hij 25 jaar als voorzitter met de Marveld-directeur had. ‘We hebben vele sponsoren maar jij bent toch wel een hele speciale. Vijfentwintig jaar hoofdsponsor is niet niets. Je hebt ons bovendien ook altijd van goede tips voorzien. Dat waarderen wij zeer.’ Aansluitend kreeg het echtpaar Bomers een theatercheque van Joop van den Ende Producties uitgereikt, een bioscoopbon voor de kinderen, in combinatie met  een bos bloemen voor mevrouw Bomers.

Graag doorgaan

Bomers waardeerde de geste van de organisatie en voerde ook zelf nog het woord. ‘We hebben het als Marveld Recreatie altijd met ontzettend veel plezier gedaan. Toen het toernooi vijftien jaar bestond en jij vijftien jaar voorzitter was heb ik gezegd dat als jij de vijfentwintig jaar volmaakt als voorzitter, wij de vijfentwintig jaar als hoofdsponsor ook volmaken.’ Edwin Bomers bedankte Ben Bomers op zijn beurt eveneens voor de prettige samenwerking en de goede contacten. ‘We hopen en gaan er van uit dat het contact met de nieuwe voorzitter straks net zo goed zal verlopen als voorheen. Wij als Marveld Recreatie gaan graag door als hoofdsponsor.’ Het leverde hem direct applaus op. Eén van de redenen waarom het Internationale Marveldtoernooi alom wereldwijd geprezen wordt, is het verblijf op Marveld Recreatie. Ben Bomers kreeg bloemen en een attentie uitgereikt van het ondernemersechtpaar.

Real Madrid

Na het ‘intiem’ onderonsje werd Ben Bomers  verzocht mee te lopen naar de kleedkamer van Real Madrid. Te midden van de spelers werd Bomers bedankt voor zijn inzet de afgelopen 25 jaar. Als dank kreeg hij een Real Madrid-shirt en een grote vaan, met daarop alle handtekeningen van de spelers van de huidige Real-Marveld-selectie. Wie weet wat zo’n handtekening over 10 jaar doet, met al die toekomstige sterren, al zal Bomers er niet snel afstand van doen; de emotionele waarde overheerst de geldelijke waarde!