Actueel Archief

Rowdy Heinen, Nederlands Kampioen freestylen

25-05-2014

Rowdy Heinen, Nederlands Kampioen freestylen, heeft reeds diverse keren het Marveldtoernooi bezocht. Nu is hij hier echter in een andere hoedanigheid. Hij werd benaderd door Frank Walterbos om zijn balkunsten tijdens het Marveldtoernooi te vertonen aan het grote publiek. Tijdens de finaledag van het Marveldtoernooi mag Rowdy twee keer ten tonele verschijnen op het hoofdveld en laat hij baltrucs zien waar menigeen zijn/haar nek bij zou breken.

“Als klein kind al was ik altijd bezig met de bal. Ik speelde veldvoetbal, maar probeerde de bal vaak hoog te houden en deed andere trucs met de bal. Tijdens mijn stage op een vakantiepark ben ik in contact gekomen met een breakdancer. Hij deed zijn ding, ik mijn ding. In die tijd trainde ik iedere dag vier uur. Tijdens het NK heb ik de bal 3000 keer achtereen hoog gehouden.

Ongeveer tweeënhalf jaar geleden ben ik gestopt met voetbal en ben ik me meer gaan richten op het freestylen. Mijn doel is om mensen te laten zien wat freestyle voetbal is. Voetbal is mijn passie, maar freestyle voetbal net een beetje meer. Ik wil dit graag aan andere mensen laten zien. Ik ben gedreven genoeg om hier wat van te maken”.

 

 

 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.