Actueel Archief

Rowdy Heinen, Nederlands Kampioen freestylen

25-05-2014

Rowdy Heinen, Nederlands Kampioen freestylen, heeft reeds diverse keren het Marveldtoernooi bezocht. Nu is hij hier echter in een andere hoedanigheid. Hij werd benaderd door Frank Walterbos om zijn balkunsten tijdens het Marveldtoernooi te vertonen aan het grote publiek. Tijdens de finaledag van het Marveldtoernooi mag Rowdy twee keer ten tonele verschijnen op het hoofdveld en laat hij baltrucs zien waar menigeen zijn/haar nek bij zou breken.

“Als klein kind al was ik altijd bezig met de bal. Ik speelde veldvoetbal, maar probeerde de bal vaak hoog te houden en deed andere trucs met de bal. Tijdens mijn stage op een vakantiepark ben ik in contact gekomen met een breakdancer. Hij deed zijn ding, ik mijn ding. In die tijd trainde ik iedere dag vier uur. Tijdens het NK heb ik de bal 3000 keer achtereen hoog gehouden.

Ongeveer tweeënhalf jaar geleden ben ik gestopt met voetbal en ben ik me meer gaan richten op het freestylen. Mijn doel is om mensen te laten zien wat freestyle voetbal is. Voetbal is mijn passie, maar freestyle voetbal net een beetje meer. Ik wil dit graag aan andere mensen laten zien. Ik ben gedreven genoeg om hier wat van te maken”.

 

 

 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.