Actueel Archief

Het 20e Marveld C-toernooi is geopend

05-06-2009

Het 20e Marveld C-toernooi is vrijdagavond geopend. Toernooivoorzitter Ben Bomers heette alle ploegen in hun eigen taal van harte welkom.

Zoals gebruikelijk mocht de jongste jeugd van SV Grol de officiële openingshandeling verrichten. Trots liepen F spelertjes het hoofdveld op met in de handen een naambord of de vlag van één van de deelnemende ploegen aan het Marveld C Toernooi.  Nadat de assistent scheidsrechters de vlaggen gehesen hadden sprak de burgemeester van Oost Gelre, Henk Hijman een kort openingswoordje en op zijn aftellen lieten de kinderen ballonnen in de lucht. “Hiermee verklaar ik het jubilerende, het 20e Marveld C Toernooi officieel voor geopend."
Direct daarna betrad de winnaar van vorig jaar, Hertha BSC samen met Real Madrid het veld om de openingswedstrijd te spelen.


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.