Actueel Archief

Het 20e Marveld C-toernooi is geopend

05-06-2009

Het 20e Marveld C-toernooi is vrijdagavond geopend. Toernooivoorzitter Ben Bomers heette alle ploegen in hun eigen taal van harte welkom.

Zoals gebruikelijk mocht de jongste jeugd van SV Grol de officiële openingshandeling verrichten. Trots liepen F spelertjes het hoofdveld op met in de handen een naambord of de vlag van één van de deelnemende ploegen aan het Marveld C Toernooi.  Nadat de assistent scheidsrechters de vlaggen gehesen hadden sprak de burgemeester van Oost Gelre, Henk Hijman een kort openingswoordje en op zijn aftellen lieten de kinderen ballonnen in de lucht. “Hiermee verklaar ik het jubilerende, het 20e Marveld C Toernooi officieel voor geopend."
Direct daarna betrad de winnaar van vorig jaar, Hertha BSC samen met Real Madrid het veld om de openingswedstrijd te spelen.


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.