Actueel Archief

Het 20e Marveld C-toernooi is geopend

05-06-2009

Het 20e Marveld C-toernooi is vrijdagavond geopend. Toernooivoorzitter Ben Bomers heette alle ploegen in hun eigen taal van harte welkom.

Zoals gebruikelijk mocht de jongste jeugd van SV Grol de officiële openingshandeling verrichten. Trots liepen F spelertjes het hoofdveld op met in de handen een naambord of de vlag van één van de deelnemende ploegen aan het Marveld C Toernooi.  Nadat de assistent scheidsrechters de vlaggen gehesen hadden sprak de burgemeester van Oost Gelre, Henk Hijman een kort openingswoordje en op zijn aftellen lieten de kinderen ballonnen in de lucht. “Hiermee verklaar ik het jubilerende, het 20e Marveld C Toernooi officieel voor geopend."
Direct daarna betrad de winnaar van vorig jaar, Hertha BSC samen met Real Madrid het veld om de openingswedstrijd te spelen.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.