Actueel Archief

Eric Gudde: werk aan de winkel

25-05-2014

Na zijn optreden tijdens de sponsoravond van vorig jaar stapte  Eric Gudde, Algemeen Directeur van Feyenoord, ook nu weer in de auto voor een bezoek aan het Marveld toernooi. “Ik ben blij dat ik gekomen ben” zei Gudde. “We hebben ook dit jaar bij Feyenoord  een award gewonnen voor de beste Nederlandse jeugdopleiding maar dit zegt natuurlijk niets over de internationale verhoudingen.  Fysiek waren we altijd al minder dan de Duitsers en de Zuid Europeanen. We stonden altijd bekend als het land met het verzorgde voetbal maar voetbaltechnisch komen we te kort. De wil om te winnen kan ook beter”. 

Nog nieuws over de club met het mooiste stadion van Nederland, heet van de naald?  “Er gonzen allerlei geruchten op de transfermarkt maar ik heb nog niets op de bankrekening zien staan”.


“Mijn ambitie is om wedstrijden te leiden op het hoogste niveau van de dames”

Lizzy van der Helm is de eerste vrouwelijke scheidsrechter op het Marveldtoernooi. De spraakwaterval uit Zoetermeer voelt zich hier als in een vis in het water.

Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

Wooow!

Een plaatje dat zeer gekoesterd kan worden door het team van sv Grol. Grol – Atletico 1-0!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.