Actueel Archief

Eric Gudde: werk aan de winkel

25-05-2014

Na zijn optreden tijdens de sponsoravond van vorig jaar stapte  Eric Gudde, Algemeen Directeur van Feyenoord, ook nu weer in de auto voor een bezoek aan het Marveld toernooi. “Ik ben blij dat ik gekomen ben” zei Gudde. “We hebben ook dit jaar bij Feyenoord  een award gewonnen voor de beste Nederlandse jeugdopleiding maar dit zegt natuurlijk niets over de internationale verhoudingen.  Fysiek waren we altijd al minder dan de Duitsers en de Zuid Europeanen. We stonden altijd bekend als het land met het verzorgde voetbal maar voetbaltechnisch komen we te kort. De wil om te winnen kan ook beter”. 

Nog nieuws over de club met het mooiste stadion van Nederland, heet van de naald?  “Er gonzen allerlei geruchten op de transfermarkt maar ik heb nog niets op de bankrekening zien staan”.


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.