Actueel Archief

Eric Gudde: werk aan de winkel

25-05-2014

Na zijn optreden tijdens de sponsoravond van vorig jaar stapte  Eric Gudde, Algemeen Directeur van Feyenoord, ook nu weer in de auto voor een bezoek aan het Marveld toernooi. “Ik ben blij dat ik gekomen ben” zei Gudde. “We hebben ook dit jaar bij Feyenoord  een award gewonnen voor de beste Nederlandse jeugdopleiding maar dit zegt natuurlijk niets over de internationale verhoudingen.  Fysiek waren we altijd al minder dan de Duitsers en de Zuid Europeanen. We stonden altijd bekend als het land met het verzorgde voetbal maar voetbaltechnisch komen we te kort. De wil om te winnen kan ook beter”. 

Nog nieuws over de club met het mooiste stadion van Nederland, heet van de naald?  “Er gonzen allerlei geruchten op de transfermarkt maar ik heb nog niets op de bankrekening zien staan”.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.