Actueel Archief

Feliz cumpleaños Martí í Jésus

25-05-2014

Oftewel, van harte gefeliciteerd in het Spaans.

Is het Marveldtoernooi voor de deelnemers al een feest op zich, voor Martí Vilà Garcia en Jésus del Amo Castellanos, spelers van FC Barcelona was het zaterdag en zondag dubbelop feest. Zij werden namelijk dit weekend tijdens het toernooi 15 jaar. Daar moet natuurlijk voor gezongen worden. Massaler zullen zij waarschijnlijk nooit toegezongen zijn op hun verjaardag, Martí op de zaterdag door een volle sporthal dat aan het ontbijt zat en Jésus op de zondag. Of zij zouden ooit in de voetsporen moeten treden van clubgenoten Lionel Messi  of Neymar da Silva Santos Júnior, wanneer een volgepakt Camp Nou hun toe zal zingen.

Het was de keukenbrigade onder aanvoering van Patrick Pos, die de jarigen op een feestelijke manier de felicitaties bracht met een heerlijke chocolademuffin gedecoreerd met smarties, en een tros ballonnen. Zowel Martí als Jésus toonden zich zeer verrast maar werden toch ietwat in verlegenheid gebracht door de gebeurtenis. Muchos años más Martí í Jésus…..oftewel ‘nog vele jaren’. 


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.