Actueel Archief

Halve finale wordt een echte ‘El Classico’.

24-05-2014

De eerste twee dagen van het 25e Marveld Toernooi voor C-junioren zitten er op.

Na 30 wedstrijden, die allemaal door veel enthousiast publiek werden bekeken, zijn de teams voor de kruisfinales en halve finales bekend. De twee Spaanse rivalen FC Barcelona en Real Madrid zullen het in een ware El Classico tegen elkaar opnemen en de andere halve finale zal tussen PSV en Bayer Leverkusen gaan.

 

Ondanks de voorspellingen is er geen enkele druppel regen gevallen. Het zonnetje kwam regelmatig door en dat maakte het erg aangenaam vertoeven op Sportpark den Elshof. Ook voor zondag ziet het ernaar uit dat het een prachtige dag wordt.

Ook morgen zal er weer veel attractief voetbal op de velden te zien zijn. Om half tien beginnen de eerste kruisfinales al tussen de laatsten in de poules en zij zullen hun uiterste best doen om een plaats te stijgen in het eindklassement. Om tien voor half elf zullen de ploegen die nu de posities 3 en 4 in hun poule bezetten het tegen elkaar opnemen. Winnaar van vorig jaar, Atlético Paranaense, die dit jaar meer tegenstand ondervond, is één van hen.

 

Er is dus nog van alles mogelijk. Om 16:00 uur zal de finale plaatsvinden en zo’n drie kwartier later zal bekend zijn wie zich de winnaar van de jubileum editie mag noemen en de felbegeerde bokaal in ontvangst mag nemen.

 


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.