Actueel Archief

Halve finale wordt een echte ‘El Classico’.

24-05-2014

De eerste twee dagen van het 25e Marveld Toernooi voor C-junioren zitten er op.

Na 30 wedstrijden, die allemaal door veel enthousiast publiek werden bekeken, zijn de teams voor de kruisfinales en halve finales bekend. De twee Spaanse rivalen FC Barcelona en Real Madrid zullen het in een ware El Classico tegen elkaar opnemen en de andere halve finale zal tussen PSV en Bayer Leverkusen gaan.

 

Ondanks de voorspellingen is er geen enkele druppel regen gevallen. Het zonnetje kwam regelmatig door en dat maakte het erg aangenaam vertoeven op Sportpark den Elshof. Ook voor zondag ziet het ernaar uit dat het een prachtige dag wordt.

Ook morgen zal er weer veel attractief voetbal op de velden te zien zijn. Om half tien beginnen de eerste kruisfinales al tussen de laatsten in de poules en zij zullen hun uiterste best doen om een plaats te stijgen in het eindklassement. Om tien voor half elf zullen de ploegen die nu de posities 3 en 4 in hun poule bezetten het tegen elkaar opnemen. Winnaar van vorig jaar, Atlético Paranaense, die dit jaar meer tegenstand ondervond, is één van hen.

 

Er is dus nog van alles mogelijk. Om 16:00 uur zal de finale plaatsvinden en zo’n drie kwartier later zal bekend zijn wie zich de winnaar van de jubileum editie mag noemen en de felbegeerde bokaal in ontvangst mag nemen.