Actueel Archief

Scheidsrechters en grensrechters goed voorbereid

24-05-2014

’Scheidsrechters zijn ontzettend eigenwijs’

De scheidsrechters en grensrechters leven serieus toe naar het Marveldtoernooi. Dat bleek uit de vrijdagmiddagsessie waar onder leiding van Peter van Dongen en Wilco Lobbert instructies werden gegeven  aan respectievelijk de scheidsrechters en grensrechters op het Marveldtoernooi.

Peter van Dongen: “Het niveau van het arbitrale trio is de laatste 5 jaar enorm verbeterd. Ik kan gerust zeggen dat we allemaal scheidsrechters hebben op topniveau. Maar ook de kwaliteit van de grensrechters is omhoog gegaan. Er wordt beter samengewerkt en er is meer uniformiteit dan een paar jaar geleden. Daarom doen we ook deze sessie voorafgaand aan het toernooi.”  

 

Babyfoon

De arbiters werken in het betaalde voetbal met een headset, dat doen ze in Groenlo niet. Dat leverde nog een mooie opmerking op van één van de grensrechters: “Ik heb thuis nog wel een babyfoon liggen, die kunnen we ook wel gebruiken als alternatief”.

 

Vlagsignalen

De grensrechters kregen een lesje ‘vlaggen’ van Wilco Lobbert, zelf jarenlang grensrechter geweest op nationaal en internationaal niveau. Hij gaf een aantal tips en trucs. Bijvoorbeeld: “Kom altijd overtuigend over, ook al zit je mis”. Toen Lobbert een vlagsignaal wilde nabootsen, sloeg hij bijna de lamp van het plafond, ondanks dat ze hem drie keer gewaarschuwd hadden. Van Dongen: “Scheidsrechters hebben één belangrijke competentie: ze zijn ontzettend eigenwijs…!”


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.