Actueel Archief

Expositie 25 jaar Marveldtoernooi

24-05-2014

Nabij de entree van het sportcomplex is 25 jaar Marveld toernooi uiteengezet. Een mooie expositie met de belangrijkste wapenfeiten per jaargang

Nabij de entree van het sportcomplex is 25 jaar Marveld toernooi uiteengezet. Een mooie expositie met de belangrijkste wapenfeiten per jaargang. Zo kunnen bezoekers van het toernooi de ontwikkeling van het deelnemersveld zien. In het begin nog met amateurclubs uit de regio, zoals Longa’30, PH en Sportclub Enschede. Vanaf 1996 een doorstart met de komst van Ajax en de laatste jaren met de formule van 5 Nederlandse clubs  en 7 internationale grootmachten. Grol is de enige deelnemer die alle edities acte de préséance heeft gegeven. Ook te zien: leuke foto’s, de diverse prominenten die het toernooi hebben bezocht, krantenartikelen , nevenactiviteiten, de beste spelers en per editie de grote lijst van namen van spelers die doorstoomden naar de grote voetbalcompetities in de wereld.  Zeker de moeite waard om even te gaan kijken. Misschien als u moet wachten bij de kassa of anders tussen de wedstrijden door.


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.