Actueel Archief

Expositie 25 jaar Marveldtoernooi

24-05-2014

Nabij de entree van het sportcomplex is 25 jaar Marveld toernooi uiteengezet. Een mooie expositie met de belangrijkste wapenfeiten per jaargang

Nabij de entree van het sportcomplex is 25 jaar Marveld toernooi uiteengezet. Een mooie expositie met de belangrijkste wapenfeiten per jaargang. Zo kunnen bezoekers van het toernooi de ontwikkeling van het deelnemersveld zien. In het begin nog met amateurclubs uit de regio, zoals Longa’30, PH en Sportclub Enschede. Vanaf 1996 een doorstart met de komst van Ajax en de laatste jaren met de formule van 5 Nederlandse clubs  en 7 internationale grootmachten. Grol is de enige deelnemer die alle edities acte de préséance heeft gegeven. Ook te zien: leuke foto’s, de diverse prominenten die het toernooi hebben bezocht, krantenartikelen , nevenactiviteiten, de beste spelers en per editie de grote lijst van namen van spelers die doorstoomden naar de grote voetbalcompetities in de wereld.  Zeker de moeite waard om even te gaan kijken. Misschien als u moet wachten bij de kassa of anders tussen de wedstrijden door.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.