Actueel Archief

25e Marveld Toernooi geopend

23-05-2014

Het 25e Marveld Toernooi voor C-junioren is officieel geopend. Dit gebeurde in de tot eetzaal omgetoverde sportzaal.

Voorzitter Ben Bomers heette alle teams welkom en noemde in het bijzonder de nieuwkomers Fluminense uit Brazilië en Chivas Guadalajara uit Mexico. Bomers gebruikte zijn “multi-talen knobbel” om iedereen in zijn eigen taal een woordje toe te spreken. Ook het Catalaans voor de Barcelona voetballers ontbrak daarbij niet.

Daarna nam burgemeester Van Bronsvoort het woord. “Jullie voetballers zijn verschillend, maar toch hebben jullie een ding gemeen. Jullie hebben talent, zin in voetbal en jullie willen winnen,” sprak zij de deelnemers toe. “Pas op voor de underdog want die kan zo maar zijn kop opsteken en er met de winst vandoor gaan,” vervolgde de burgemeester. Ook zij bewees over een takenknobbel te beschikken want in zuiver Grols dialect had ze nog een extra aanmoediging voor de jongens van S.V. Grol: “Jong’s, goa d’r veur!”

Na het kijken van de presentatievideo van het deelnemersveld werd iedereen uitgenodigd om gebruik te maken van de verzorgde maaltijd.

Om 17:00 uur in de middag begon dan de eerste wedstrijd tussen Real Madrid en de winnaar van vorig jaar Atlético Paranaense. Kinderen van de F-jeugd begeleidden de spelers op het veld en pas nadat zij hun ballonnen hadden losgelaten kon het echte voetbalspektakel beginnen.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.