Actueel Archief

25e Marveld Toernooi geopend

23-05-2014

Het 25e Marveld Toernooi voor C-junioren is officieel geopend. Dit gebeurde in de tot eetzaal omgetoverde sportzaal.

Voorzitter Ben Bomers heette alle teams welkom en noemde in het bijzonder de nieuwkomers Fluminense uit Brazilië en Chivas Guadalajara uit Mexico. Bomers gebruikte zijn “multi-talen knobbel” om iedereen in zijn eigen taal een woordje toe te spreken. Ook het Catalaans voor de Barcelona voetballers ontbrak daarbij niet.

Daarna nam burgemeester Van Bronsvoort het woord. “Jullie voetballers zijn verschillend, maar toch hebben jullie een ding gemeen. Jullie hebben talent, zin in voetbal en jullie willen winnen,” sprak zij de deelnemers toe. “Pas op voor de underdog want die kan zo maar zijn kop opsteken en er met de winst vandoor gaan,” vervolgde de burgemeester. Ook zij bewees over een takenknobbel te beschikken want in zuiver Grols dialect had ze nog een extra aanmoediging voor de jongens van S.V. Grol: “Jong’s, goa d’r veur!”

Na het kijken van de presentatievideo van het deelnemersveld werd iedereen uitgenodigd om gebruik te maken van de verzorgde maaltijd.

Om 17:00 uur in de middag begon dan de eerste wedstrijd tussen Real Madrid en de winnaar van vorig jaar Atlético Paranaense. Kinderen van de F-jeugd begeleidden de spelers op het veld en pas nadat zij hun ballonnen hadden losgelaten kon het echte voetbalspektakel beginnen.


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.