Actueel Archief

SAMBA tijdens 25e Internationale Marveldtoernooi

20-05-2014

Op diverse momenten tijdens het 25e Internationale Marveldtoernooi zullen op zondag optredens plaatsvinden van Shuffle Percussion Group uit Groenlo en Crescendo uit Zevenaar.

Shuffle Percussion Group:
Shuffle Percussion Group is een eigenwijze, eigentijdse en energieke slagwerkgroep, die zich profileert door slagwerk in een hip ‘Shuffliaans’ jasje te verpakken. Of het nu de precieze Japanse, het swingende Braziliaanse of het groovende Afrikaanse slagwerk is, de heren en dames van Shuffle proberen het theatraal te brengen, optimaal rekening houdend met visuele en krachtige spektakel wat slagwerk kan zijn. 
Shuffle is een onderdeel van Muziekvereniging Groenlo en bestaat uit zo’n 15 slagwerkers. Het geheel staat onder artistieke leiding van John Sonderen. Hij heeft, vanaf het moment dat hij betrokken werd bij Shuffle, de groep een metamorfose laten ondergaan met betrekking tot muzikaliteit, uitstraling en performance. John speelt zelf ook mee en is daarnaast ook componist en arrangeur. De afgelopen jaren hebben ze 2 theatershows op de planken gezet, namelijk de theatershow Slagroom (2009-2010)  en Slapstick (2012 en2013). Momenteel zijn ze in volle voorbereiding van de 3e theatershow die in het seizoen 2015-2016 op de planken moet staan. 
 
SambaPalooza:
Met SambaPalooza is het tijd voor iets anders. Tijd voor enthousiasme, voor kolkende energie, voor extatische ontlading, voor woeste uitspattingen, tijd voor een gonzend feest. Het is tijd voor samba! Samba Palooza is een sambaorkest dat spetterende shows neerzet. Het doel is feest maken, en dat gaat het best met veel mensen. Naast grote evenementen gaat SambaPalooza de straat op in grote steden op drukke momenten zoals koopzondagen en andere feesten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Nijmeegse vierdaagse feesten of optredens in toeristische steden of druk bezochte winkelgebieden. Hier geeft men korte shows van 15 tot 20 minuten op één plek. De ervaring leert dat er binnen de kortste keren een groot publiek om de sambaband staat. Met dat publiek gaat SambaPalooza even helemaal los. Daarna zoekt het orkest nieuwe plek waar een feestje los kan barsten.
 
Fantastisch dat zowel Shuffle als SambaPalooza in het toernooiweekend van 23, 24 en 25 mei a.s. naar Groenlo komen. Bij dit optreden is stil blijven staan geen optie. 
 

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.