Actueel Archief

SAMBA tijdens 25e Internationale Marveldtoernooi

20-05-2014

Op diverse momenten tijdens het 25e Internationale Marveldtoernooi zullen op zondag optredens plaatsvinden van Shuffle Percussion Group uit Groenlo en Crescendo uit Zevenaar.

Shuffle Percussion Group:
Shuffle Percussion Group is een eigenwijze, eigentijdse en energieke slagwerkgroep, die zich profileert door slagwerk in een hip ‘Shuffliaans’ jasje te verpakken. Of het nu de precieze Japanse, het swingende Braziliaanse of het groovende Afrikaanse slagwerk is, de heren en dames van Shuffle proberen het theatraal te brengen, optimaal rekening houdend met visuele en krachtige spektakel wat slagwerk kan zijn. 
Shuffle is een onderdeel van Muziekvereniging Groenlo en bestaat uit zo’n 15 slagwerkers. Het geheel staat onder artistieke leiding van John Sonderen. Hij heeft, vanaf het moment dat hij betrokken werd bij Shuffle, de groep een metamorfose laten ondergaan met betrekking tot muzikaliteit, uitstraling en performance. John speelt zelf ook mee en is daarnaast ook componist en arrangeur. De afgelopen jaren hebben ze 2 theatershows op de planken gezet, namelijk de theatershow Slagroom (2009-2010)  en Slapstick (2012 en2013). Momenteel zijn ze in volle voorbereiding van de 3e theatershow die in het seizoen 2015-2016 op de planken moet staan. 
 
SambaPalooza:
Met SambaPalooza is het tijd voor iets anders. Tijd voor enthousiasme, voor kolkende energie, voor extatische ontlading, voor woeste uitspattingen, tijd voor een gonzend feest. Het is tijd voor samba! Samba Palooza is een sambaorkest dat spetterende shows neerzet. Het doel is feest maken, en dat gaat het best met veel mensen. Naast grote evenementen gaat SambaPalooza de straat op in grote steden op drukke momenten zoals koopzondagen en andere feesten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Nijmeegse vierdaagse feesten of optredens in toeristische steden of druk bezochte winkelgebieden. Hier geeft men korte shows van 15 tot 20 minuten op één plek. De ervaring leert dat er binnen de kortste keren een groot publiek om de sambaband staat. Met dat publiek gaat SambaPalooza even helemaal los. Daarna zoekt het orkest nieuwe plek waar een feestje los kan barsten.
 
Fantastisch dat zowel Shuffle als SambaPalooza in het toernooiweekend van 23, 24 en 25 mei a.s. naar Groenlo komen. Bij dit optreden is stil blijven staan geen optie. 
 

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.