Actueel Archief

Marveldtoernooi op Voetbal Vakbeurs van het Oosten

15-03-2014

Dinsdag 18 en woensdag 19 maart a.s. staat de organisatie van het Internationaal Marveldtoernooi met een stand op de 1e Voetbal Vakbeurs van het Oosten bij Buiten Centrum Kerkemeijer in Borculo. De openingstijden zijn van 15.00 – 22.00 uur. Deze voetbalbeurs wordt o.a. georganiseerd door Facilitypoint / Kaak Event Rent, één van de topsponsoren van het Internationaal Marveldtoernooi.

Er zijn meer dan 25.000 gerichte uitnodigingen verstuurd, de KNVB heeft in haar nieuwsbrief aandacht aan de beurs geschonken en ook het vakportaal voor trainers De VoetbalTrainer heeft deze beurs gepromoot. Er is maar liefst een 20x55 meter groot tentpaviljoen waarin de Voetbalvakbeurs wordt gehouden. Kaak Event Rent heeft de tent sfeervol ingericht.

De doelstelling van het bestuur Internationaal Marveldtoernooi is om het 25 Internationale Marveldtoernooi in het weekend van 23 t/m 25 mei a.s. bij een nog breder voetbalpubliek onder de aandacht te brengen. Voor de voetbalbeurs zijn alle verenigingen in het district oost uitgenodigd en die hoopt de organisatie (beter) te bereiken door op de beurs te gaan staan, het Marveldtoernooi te presenteren en te promoten door middel van posters en flyers. Op die manier probeert het bestuur nog meer toeschouwers naar de jubileumeditie van het komende Marveldtoernooi te halen.

Wij nodigen u allen uit om een kijkje te komen nemen op de Voetbal Vakbeurs van het Oosten. U bent van harte welkom in stand 21.

Alles omtrent de Voetbalvakbeurs van het Oosten is te volgen op:

• Twitter: www.twitter.com/VVVHO
• Facebook: www.facebook.com/voetbalvakbeursvanhetoosten.nl
 


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.