Actueel Archief

Marveldtoernooi op Voetbal Vakbeurs van het Oosten

15-03-2014

Dinsdag 18 en woensdag 19 maart a.s. staat de organisatie van het Internationaal Marveldtoernooi met een stand op de 1e Voetbal Vakbeurs van het Oosten bij Buiten Centrum Kerkemeijer in Borculo. De openingstijden zijn van 15.00 – 22.00 uur. Deze voetbalbeurs wordt o.a. georganiseerd door Facilitypoint / Kaak Event Rent, één van de topsponsoren van het Internationaal Marveldtoernooi.

Er zijn meer dan 25.000 gerichte uitnodigingen verstuurd, de KNVB heeft in haar nieuwsbrief aandacht aan de beurs geschonken en ook het vakportaal voor trainers De VoetbalTrainer heeft deze beurs gepromoot. Er is maar liefst een 20x55 meter groot tentpaviljoen waarin de Voetbalvakbeurs wordt gehouden. Kaak Event Rent heeft de tent sfeervol ingericht.

De doelstelling van het bestuur Internationaal Marveldtoernooi is om het 25 Internationale Marveldtoernooi in het weekend van 23 t/m 25 mei a.s. bij een nog breder voetbalpubliek onder de aandacht te brengen. Voor de voetbalbeurs zijn alle verenigingen in het district oost uitgenodigd en die hoopt de organisatie (beter) te bereiken door op de beurs te gaan staan, het Marveldtoernooi te presenteren en te promoten door middel van posters en flyers. Op die manier probeert het bestuur nog meer toeschouwers naar de jubileumeditie van het komende Marveldtoernooi te halen.

Wij nodigen u allen uit om een kijkje te komen nemen op de Voetbal Vakbeurs van het Oosten. U bent van harte welkom in stand 21.

Alles omtrent de Voetbalvakbeurs van het Oosten is te volgen op:

• Twitter: www.twitter.com/VVVHO
• Facebook: www.facebook.com/voetbalvakbeursvanhetoosten.nl
 


Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

Wooow!

Een plaatje dat zeer gekoesterd kan worden door het team van sv Grol. Grol – Atletico 1-0!

Yesss!

Spelen buiten de jonge talenten hun laatste potjes van de zaterdag, gadegeslagen door duizenden toeschouwers, in het sportcafé vele liefhebbers van de Oranje Leeuwinnen die de wedstrijd tegen Kameroen volgen op het WK in Frankrijk.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.