Actueel Archief

Presentatie deelnemersveld 25e Internationale Marveldtoernooi

14-01-2014

Wanneer:  Zondag 2 februari 2014
Waar:  Sportcafé Den Elshof te Groenlo
Tijd:  17.00 uur


Op zondag 2 februari a.s. wordt na afloop van de wedstrijd van s.v. Grol 1 tegen SC Bemmel 1 het deelnemersveld van het 25e Internationale Marveldtoernooi bekend gemaakt.

Het Marveldtoernooi viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Reden voor het bestuur van het Internationaal Marveldtoernooi om dit jaar extra uit te pakken qua deelnemersveld. Middels een boeiende video-presentatie wordt het fantastische deelnemersveld voor het jubileumtoernooi gepresenteerd.

Opnieuw is het gelukt om een aantal nieuwe, verrassende TOPteams naar Groenlo te halen. Gelijk met de presentatie van het spectaculaire deelnemersveld wordt er ook geloot voor de poulesamenstelling.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig op 2 februari a.s. naar het sportcafé Den Elshof te Groenlo. Iedereen is van harte welkom! De presentatie begint om 17.00 uur Dit mag je niet missen!

Meer informatie over het Internationale Marveldtoernooi vind je op onze website: www.marveld.info), via Twitter: @marveldtoernooi) of op Facebook: marveld.toernooi.

Kom op tijd want vol = vol!!!


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.