Actueel Archief

Presentatie deelnemersveld 25e Internationale Marveldtoernooi

14-01-2014

Wanneer:  Zondag 2 februari 2014
Waar:  Sportcafé Den Elshof te Groenlo
Tijd:  17.00 uur


Op zondag 2 februari a.s. wordt na afloop van de wedstrijd van s.v. Grol 1 tegen SC Bemmel 1 het deelnemersveld van het 25e Internationale Marveldtoernooi bekend gemaakt.

Het Marveldtoernooi viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Reden voor het bestuur van het Internationaal Marveldtoernooi om dit jaar extra uit te pakken qua deelnemersveld. Middels een boeiende video-presentatie wordt het fantastische deelnemersveld voor het jubileumtoernooi gepresenteerd.

Opnieuw is het gelukt om een aantal nieuwe, verrassende TOPteams naar Groenlo te halen. Gelijk met de presentatie van het spectaculaire deelnemersveld wordt er ook geloot voor de poulesamenstelling.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig op 2 februari a.s. naar het sportcafé Den Elshof te Groenlo. Iedereen is van harte welkom! De presentatie begint om 17.00 uur Dit mag je niet missen!

Meer informatie over het Internationale Marveldtoernooi vind je op onze website: www.marveld.info), via Twitter: @marveldtoernooi) of op Facebook: marveld.toernooi.

Kom op tijd want vol = vol!!!


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.