Actueel Archief

DVD 24e editie 2013 is klaar

17-11-2013

De DVD van de 24e editie van het Internationale Marveldtoernooi in 2013 is klaar en kan besteld worden. Er zijn 2 versies:

1. Een box met 1 DVD met daarop een 30 minuten compilatie van het toernooi-weekend die een prachtige indruk geeft van het toernooi en daarbij als extra  interviews en foto's die gemaakt zijn in dat weekend. Kosten: € 5,00. Verzendkosten: € 2,50.

2. Een box met 3 DVD's met daarin de DVD met daarop een 30 minuten compilatie van het toernooi-weekend, interviews en foto's + 2 extra DVD's met een weergave van 9 wedstrijden die op veld 1 gespeeld zijn. Van alle teams staat er minimaal 1 wedstrijd helemaal op. Kosten: € 10,00. Verzendkosten: € 2,50.

De 9 wedstrijden zijn: Mexico - Bayer Leverkusen, Ajax - Kashiwa Reysol, s.v. Grol - PSV, Manchester United - FC Twente, Real Madrid - Paris Saint-Germain, Atletico Paranaense - Vitesse, Paris Saint-Germain - Manchester United, Atletico Paranaense - Mexico, Paris Saint-Germain - Atletico Paranaense.

De DVD is te bestellen door een e-mail te sturen naar marco.frank@hetnet.nl . Hieronder vind je al vast een zeer mooie impressie van 10 minuten. Veel kijkplezier.

 


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.