Actueel Archief

DVD 24e editie 2013 is klaar

17-11-2013

De DVD van de 24e editie van het Internationale Marveldtoernooi in 2013 is klaar en kan besteld worden. Er zijn 2 versies:

1. Een box met 1 DVD met daarop een 30 minuten compilatie van het toernooi-weekend die een prachtige indruk geeft van het toernooi en daarbij als extra  interviews en foto's die gemaakt zijn in dat weekend. Kosten: € 5,00. Verzendkosten: € 2,50.

2. Een box met 3 DVD's met daarin de DVD met daarop een 30 minuten compilatie van het toernooi-weekend, interviews en foto's + 2 extra DVD's met een weergave van 9 wedstrijden die op veld 1 gespeeld zijn. Van alle teams staat er minimaal 1 wedstrijd helemaal op. Kosten: € 10,00. Verzendkosten: € 2,50.

De 9 wedstrijden zijn: Mexico - Bayer Leverkusen, Ajax - Kashiwa Reysol, s.v. Grol - PSV, Manchester United - FC Twente, Real Madrid - Paris Saint-Germain, Atletico Paranaense - Vitesse, Paris Saint-Germain - Manchester United, Atletico Paranaense - Mexico, Paris Saint-Germain - Atletico Paranaense.

De DVD is te bestellen door een e-mail te sturen naar marco.frank@hetnet.nl . Hieronder vind je al vast een zeer mooie impressie van 10 minuten. Veel kijkplezier.

 


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.