Actueel Archief

Nieuwe bestuursleden Stichting Internationaal Marveldtoernooi

15-11-2013

Het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi heeft versterking gekregen. Na het vertrek van Maarten Overkemping als penningmeester en het aangekondigde stoppen van Ben Bomers na het 25e Internationale Marveld in 2014 als voorzitter, zijn er twee vacatures ontstaan.

De taken van penningmeester zijn reeds overgenomen door Koen Bleumink. Dit alles leidt tot een nieuwe taakverdeling, waardoor er ruimte is ontstaan voor de aanstelling van twee nieuwe bestuursleden. Het bestuur heeft Ramon Porskamp en Sander Nijhoff inmiddels bereid gevonden het team te komen versterken. Beiden zijn geen onbekenden bij de s.v. Grol en in Groenlo. Zo voetbalt Sander al sinds zijn jeugd bij de s.v. Grol en speelt hij de laatste jaren verdienstelijk in het eerste elftal. Ramon speelt ook al vanaf jonge leeftijd bij de s.v. Grol, voetbalt thans in Grol 7 en is tevens actief bij de Knunnekes. Leuke bijkomstigheid is dat beiden ooit ook zelf op het Marveldtoernooi speelden.


Sander Nijhoff


Ramon Porskamp

Ramon en Sander gaan een jaar meedraaien en na het jubileum-toernooi in 2014 zal een definitieve aanpassing van de taakverdeling binnen het bestuur plaatsvinden.

Het bestuur is zeer content met deze twee jonge, enthousiaste aanwinsten en wenst hen heel veel plezier en succes toe.

Het Internationaal Marveldtoernooi wordt in 2014 voor de 25e keer (!) gehouden in het weekend van 23, 24 en 25 mei. Noteer die data alvast in uw agenda want het bestuur gaat extra uitpakken!


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.